2777
2789
عنوان

با اقاییم چیکار کنم اخه 😐😐😔😔خسته شدم دیگ

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 54 پست
خب شما سنت كمه ايشونم برا ازدواج به نظر من كمه اگه زيادي با دوستاش ميگرده و تايم برات كم ميذاره ، ...

حتما امتحان میکنم 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 
واقعا باید بهر پیش مشاور ؟؟

اره مشاور اون همه درس خونده و تجربه کسب کرده تا کمک کنن معضلات زندگی ما بدون دعوا و خین و خین ریزی حل بشه وبتونیم کنار هم خوشحال زندگی کنیم

چه اشکالی داره ادم کمک بگیره حتما که نباید مشکل حاد و بزرگی باشه که

چون همین مشکلای کوچیکن که بعدا تبدیل به مشکلای بزرگ میشن به خاطر بی تجربگی،از نظر بقیه مث خواهر و دوست و فلان هم استفاده نکن چون هرکی از دید خودش و شرایط خودش نظر میده و غالبا بیرون گود نشستن میگن لنگش کن! گند میخوره به زندگی ادم

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😐😐 ببخشید تورو خدا ناراحت نشو شوخی کردم

متوجه شدم عزیز 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

شاید چون تو خرف زدنش باهاش مثل همین اقایی کردنت باهاش تحکم نداری وگرنه چه معنی داره مرد متاهل  دم به دقیقه با دوستاش بیرون باشه

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
شاید چون تو خرف زدنش باهاش مثل همین اقایی کردنت باهاش تحکم نداری وگرنه چه معنی داره مرد متاهل & ...

عزیزم همیشه صداش میزنم شوهرم ویا شوهری ویا حسین جان اینجا گفتم اقایی 

عزیزم همیشه صداش میزنم شوهرم ویا شوهری ویا حسین جان اینجا گفتم اقایی 

در کل با تحکم بهش بگودوس نداری زیاد بره با دوستاش

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
در کل با تحکم بهش بگودوس نداری زیاد بره با دوستاش

میگم هر جوری که فکر کنی گفتم اما یه هفته دو هفته خوبه کلا خونس بعد هفته سوم شروع میکنه همش بیرون تا دو یا سه ماه بازم دعوا میکنیم بازم بازم بازم .......و این داستان چند ساله ادامه دارد ..

بعد رفتنش دلم میسوزه زنگ میزنم بهش میگم کجایی بیا جونه گرم گرمتر مییشه عصبی میشه داد میزنه میگه دور از جوشن سر قبرمم کجا میخوایی باشم تو پیش دوستمم دیگ