2777
2789
عنوان

با اقاییم چیکار کنم اخه 😐😐😔😔خسته شدم دیگ

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 54 پست

وای 

چون می رفت پیش دوستش می رقصید؟؟ 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه مردا همینن دوران عقد همش چسبیدن ب کو نت بعد عروسی دیگه نمیتونی پیداشون کنی

ن گلم از اول همین طوری بود اصلا نامزدی نمیدیدمش 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 
منم نفهمیدم😶 فکر منم از رقص اقاییش خوشش نیومده😂😂😂

آقاییش مشکوکه 🤔

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
آقایی؟رقص؟؟ بچه بازی درنیار اقایی هاهم مث ما خانومیا نیاز دارن با دوستاشون معاشرت کنن😐

هر روز تا جایی که جاهامون عوض شده انگار من دوست هستم اونا زن 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 
چون اصلا خونه پیدا نمیشه چون میخواست بهر دیگه منم میگرفتم نفره همش یچیزو بهونه میکنه ک بره بیرون

ببخشید من اصلا متوجه نمیشم چی مینویسین  

لهجه و یا املای شما رو متوجه نمیشم

...اگه برای پیدا کردن خونه میخایین این دعا خیلی مجربه 

بعد نماز صبح ...و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین .۷۰ بار

من سی و دو سالمه ب شوهرم میگم حاج اقامون

اقایی شما همون حاج اقای ما میشه😑

البته نه خودشا .‌نسبتشو گفتم😆

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
هر روز تا جایی که جاهامون عوض شده انگار من دوست هستم اونا زن  

خب این داره شورشو درمیاره جلوشو بگیر که متعادل شه رفت و امدش

به نظرم از مشاور کمک بگیر

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه