2777
2789
عنوان

امروز حال دلم داغونه.من ب خودم خیانت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4705 بازدید | 160 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دیگ ش.ارژ نداشتم جوابشو ندادم....تا اینکه دو روز بعد دیدم ی شماره ناشناس زنگ زده بهم من نفهمیدم...نمیدونم چرا ب مامانم نگفتم....از روی کنجکاوی؟بچگی؟ترس یا هرچیزی.....اون شب دوباره زنگ زد منم جواب ندادم.فرداش به بابام گفتم شا.رژ بخره برام....ای کاش هرگز این درخاستو نمیکردم.

حدود ساعتای 5 عصر بابام برام ش.ارژ خرید منم سریع رفتم ب اون ناشناس ک از هرکسی اشناتر بود اس ام اس دادم با من چیکار داری؟

فک کنم رو گوشیش خابیده بود چون سریع جواب داد چندسالته؟

منم ی سن الکی گفتم 

16سالمه...

اونم گفت همسنمه...ازم خاست دوست بشیم منم گفتم من دوست نمیخام.

پرسیدم ازش تو کی هستی؟منو میشناسی؟؟؟؟

آه از پاییز سرد،ای کاش من از تو باغی در بهاران داشتم

تو همون عالم بچگی میفهمیدم ی چیزی درست نیست...چون گفت ن نمیشناسمت دختر خوب

منم گفتم اگ نمیشناسی ا کجا میدنی دختر خوبیم؟

اونم گفت چون دیدمت....

بشدت کنجکاو شده بودم ک بفهمم این اقا کیان ک منو دیده و شمارمم داره کیع؟؟؟

حسابی ازم تعریف میکرد....منم خب خوشم میومد...فیلم زیاد میدیدم و تو توهماتم بودم....کم کم حرفایی زد ک معنیشونو نفهمیدم....بهم گفت دوس پسر داری؟؟

واقغا تو فازش نبودم...فکر میکردم همین پسرایی ک تو کوچه باهاشون بازی میکنم میشن دوست پسر....گفتم اره

گفت چن تا؟

گفتم خیلی....

گفت بابات میدونه

گفتم نمیدونم شاید!

گفت ک اینطور....

آه از پاییز سرد،ای کاش من از تو باغی در بهاران داشتم

اقا نترکونین من برم بعد بیام بخونم 😐 دخترای خوبی باشین😶

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕