2777
2789
عنوان

انگشت دستم😭

441 بازدید | 36 پست

سلام .مچ دستم نزدیک ده روزی هست درد میکنه هی میگیره ول میکنه ...یعنی انگشت شصتم نمیتونم زیاد باز کنم همش باید بسته باشه وقتی بازش کنم یه صدای میده انگار جا در میره...و یه رگی از مچ به سمت شصتم احساس میکنم ورم کرده 

ممکنه از اعصاب باشه چون چند روزه بدتر شده 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

شاید نقرسه.برو آزمایش خون بده

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین گلم به اصطلاح ما سردیت شده باد افتاده تو دستت گرمی جات بخور سبزی و لبنیات وترشی نخور

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

من گاهی اینجور میشه سردی نخور وآرامش اعصاب لازمه

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
شاید نقرسه.برو آزمایش خون بده

عزیزم نقرس فرق داره میدونم اون چطوره و تو انگشت پا هست 

مچ دستمه و انگشتم

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
ببین گلم به اصطلاح ما سردیت شده باد افتاده تو دستت گرمی جات بخور سبزی و لبنیات وترشی نخور

ماه آخرم آخه😢

من گاهی اینجور میشه سردی نخور وآرامش اعصاب لازمه

آره میگم چون آرامش ندارم دردش خیلی زیاد شده 

حالا همیشه دست چپم بود این بار راسته واسه همین میگم اعصاب نیس شاید

ببین برو دکتر ببین چیه دوتا از دوستای منم دستشون درررد گرفته بود ورم کرده بود شصتشو ک اصلن نمیتونس ت ...

منتظرم برای زایمان تکلبفم معلوم شه...همیشه خدا من تو حاملگی یه دردی میگیرم😭😭😭😭😭

حتممممن برو دکتر😉

باش گلم مرسی 

اما فکر کنم دکتر زنان بگه برو ارتوپد 

😢

ای بابا،ایشالا ک چیزی نیس و زووود خوووب میشی😘

ممنون گلم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز