2821
2789
عنوان

انگشت دستم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 36 پست
آره دیگه از همون اول برو ارتوپد 

باش ببینم شنبه تکلیف زایمانم معلوم بشه دکتر پیدا کنم بعدش برم ....دردم یکی دو تا نیس که 😢

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نکنه در رفته؟

آخه کاری نمیکنم که ...نهایت یه اینجا بیام یه ساعت یا گوشی دستم اونم دو تا دستم میگیرم 

نمیدونم یهویی وقتی ورم کردم شروع شد گفتم شاید النگو دستمه جریان خون میگیره همش النگو میدم پایین اما دیگه دردش افتاد تو شصتم اذیت میشم انگار مثلا پاشی ببینی انگشتت خاب رفته نمیتونی تکون بدی یا روش خابیدی یا مثلا جایی خورده اینجوری 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

من اواخربارداری پشت پام شدید درد میگرفت.انگار رگش کشیده میشد.ورم هم داشت رفتم دکتر خودم گفت منیزیمت کم شده.پودرشو واسم نوشت.بعد سه روز مصرف پام خوب شد.دوماه خوردم.دیگه پادرد نگرفتم.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
آخه کاری نمیکنم که ...نهایت یه اینجا بیام یه ساعت یا گوشی دستم اونم دو تا دستم میگیرم  نمیدونم ...

به دکترخودت بگو🤔من پام اینجوری بود گفت منیزیمت کم شده.خوردم خوب شدم.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
من اواخربارداری پشت پام شدید درد میگرفت.انگار رگش کشیده میشد.ورم هم داشت رفتم دکتر خودم گفت منیزیمت ...

واقعا ؟

خوب میتونم به نظرت دو.هفته صبر کنم بعد زایمان ایشالا اگه خوب نشد پیگیری کنم 

آخه از بس دارو خوردم تو حاملگی خسته شدم بچم گناه داره همش بخدا یه دردی دارم هر ماه یه مصیبتی

به دکترخودت بگو🤔من پام اینجوری بود گفت منیزیمت کم شده.خوردم خوب شدم.

فعلا دکتری ندارم ....باید شنبه دنبال دکتر باشم 😭😭😭😭😭😭

واقعا ؟ خوب میتونم به نظرت دو.هفته صبر کنم بعد زایمان ایشالا اگه خوب نشد پیگیری کنم  آخه از ب ...

برو دکتر ببین تشخیصش چیه.دوهفته میخوای عذاب بکشی؟😣

فعلا دکتری ندارم ....باید شنبه دنبال دکتر باشم 😭😭😭😭😭😭

واااا!!!پس این چندماه کجاتحت نظر بودی!!؟برو بیمارستان زنان تشکیل پرونده بده همونجاهم مشکلتو بگو.

برو دکتر ببین تشخیصش چیه.دوهفته میخوای عذاب بکشی؟😣

چاره ندارم ...همیشه خدا تحمل میکنم بخدا 

واااا!!!پس این چندماه کجاتحت نظر بودی!!؟برو بیمارستان زنان تشکیل پرونده بده همونجاهم مشکلتو بگو.

آمدم شهر مامانم اینا هفت ماه من استراحت مطلق کرده دکترم سرکلاژ کرده گفت زایمان زودرس میکنی حالا که ماه نه هستم نه سرکلاژ باز میکنه نه اصلا مطب میگه بیا حتی وقتی رفتم اهمیت نداد گفت برو بیمارستان هر سری خودت چک کن نوار قلب اینا دیگه تا دردت شروع بشه بری بستری بشی ....از دوشنبه همین جور یا گریه میکنم یا استرس دارم منتظرم شنبه بشه دنبال دکتر بگردم قبولم کنه واسه سزارین و این سرکلاژ لعنتی باز کنه ....برا همین میگم زیاد درد تحمل میکنم اصلا شانس نداشتم تو حاملگی 😢

آمدم شهر مامانم اینا هفت ماه من استراحت مطلق کرده دکترم سرکلاژ کرده گفت زایمان زودرس میکنی حالا که م ...

کدوم شهری عزیزم؟

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)