2777
2789
عنوان

انگشت دستم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 36 پست
فعلا یزدم گلم 

آخی عزیزم ایشالا که دکتر خوب پیدا میکنی.گفتم اگه اصفهانی بهت دکتر معرفی کنم

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخی عزیزم ایشالا که دکتر خوب پیدا میکنی.گفتم اگه اصفهانی بهت دکتر معرفی کنم

ممنون فدات شم

نه فعلا شنبه بیفتم دنبال دکتر البته اگه فشار نیاد بهم و سرکلاژ دردسر نشه برام

اگه نشد دیگه مجبورم بمونم طبیعی 

اما ناراحتیم اینه از اول گفت سزارین و مشکل داری حالا اینجوری و اینکه میگم اشکال نداره نهایت طبیعی ولی با مشکلاتت که دارم نمیخوام اگه باز باردار شدن این راه باز برم رحمم کلا باز کوتاه میشه 😢

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
آمدم شهر مامانم اینا هفت ماه من استراحت مطلق کرده دکترم سرکلاژ کرده گفت زایمان زودرس میکنی حالا که م ...

آخی😟😟میخوای برو پودرمنیزیم بگیر بخور ببین چطورمیشه.ضرر نداره که.ولی خب گرونه دیگه.من دوسال پیش ۲۶ تومن گرفته بودم.شبها یعدازغذا یکی میریختم رو زبونم میمکیدم.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
آخی😟😟میخوای برو پودرمنیزیم بگیر بخور ببین چطورمیشه.ضرر نداره که.ولی خب گرونه دیگه.من دوسال پیش ۲۶ ...

نه حالا شنبه دکترم اوکی بشه میگم شاید از اعصابمه بعد از دکتر بپرسم بهتره خیالم راحت میشه 

مرسی گلم 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
نه حالا شنبه دکترم اوکی بشه میگم شاید از اعصابمه بعد از دکتر بپرسم بهتره خیالم راحت میشه  مرسی ...

بهترین کارهمینه.ایشالله زود خوب میشی.نی نیت هم سلامت بیاد😊

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
بهترین کارهمینه.ایشالله زود خوب میشی.نی نیت هم سلامت بیاد😊

ممنون دعای قشنگت عزیزم 💖