2777
2789
عنوان

چله نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 3357 بازدید | 454 پست
آره عزیزم. خداروشکر مثبته من بعد از یک سال با تنبلی تخمدان شدید طبیعی بدون دارو باردار شدم و صددرصد ...

خدا رو شکر، خیلی خوشحال شدم. مبارکه. برا منم دعا کنین، فقط خدا میتونه مشکلم رو حل کنه.

خیلی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره عزیزم. خداروشکر مثبته من بعد از یک سال با تنبلی تخمدان شدید طبیعی بدون دارو باردار شدم و صددرصد ...

وای مبارک باشه خداروشکر عزیزم👼انشالله فرشته ناز زودی بیاد بغلت برای منم دعا کن🌼

من تنبلی تخمدان خفیف دارم پس امیدوار باشم😍

خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😘🐣👼
خدا رو شکر، خیلی خوشحال شدم. مبارکه. برا منم دعا کنین، فقط خدا میتونه مشکلم رو حل کنه.

فدات عزیزم

چشم حتما اگر لایق باشم

انشاالله حاجت روا شی

فروش لباس زنانه😍😍😍کانال تلگرامangle_shop😊مغازه داشتم جمع کردم. اگر خواستین با پست براتون میفرستم. قیمت عمده زدم
وای مبارک باشه خداروشکر عزیزم👼انشالله فرشته ناز زودی بیاد بغلت برای منم دعا کن🌼 من تنبلی تخمدان خ ...

مرسی عزیزم

انشاالله قسمت خودت به زودی

فقط باید خودش بخواد. من همه کار کردم هرماه یه شب درمیون اقدام داشتم. این ماه یه بار قبل از تخمک گذاری یه بارم بعدش. خواست و شد

فروش لباس زنانه😍😍😍کانال تلگرامangle_shop😊مغازه داشتم جمع کردم. اگر خواستین با پست براتون میفرستم. قیمت عمده زدم

خانم زهرا ۱۳۷۷ به نیتت خوندم ان شاالله هرحاجت وخواسته ای داری خدای بخشنده بهت ببخشه

خدایا دیگه هیچی ازت نمیخوام هرچی دارم فکر میکنم از اول زندگیم تاحالا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم پس معلومه تو اصلا منو نمیبینی دیگه مزاحمت نمیشم

بچه ها من دعا رو هر روز میخونم. خیالتون راحت

@آرام61  

خواهری همه بچه ها به نیتت نادعلی خوندن. شما هم باید به نیتشون بخونی. نمیتونم کسی رو جایگزینت کنم

@*بانوی_اردیبهشتی* فردا یه نفر به جای شما تو چله نادعلی جایگزین میشه

@مامان_الناز1 خواهر اگر میخوای جایگزینت کنم تو چله نادعلی به جای یکی از بچه ها