2777
2789
عنوان

چله نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 3357 بازدید | 454 پست
روز ۵ به نیت کاربر قرمزی خوانده شد. انشالا حاجت رواشی گلم. التماس دعای زیاد عزیزم.

فدات ممنون ان شاالله حاجت روا شی عزیز

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁

@قرمزی۶۳ به نیتت خوندم ان شاالله هرچی از خدا میخواهی بهت ببخشه وبزرگترین آرزوی زندگیت برآورده بشه

خدایا دیگه هیچی ازت نمیخوام هرچی دارم فکر میکنم از اول زندگیم تاحالا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم پس معلومه تو اصلا منو نمیبینی دیگه مزاحمت نمیشم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آخی واقعا میکی خیلی خوشحال شدم برات عزیزم انشاءالله به سلامتی تروخدا برای منم دعا کن

آره

خودمم خیلی تعجب کردم. چشم حتما اگر قابل باشم

فروش لباس زنانه😍😍😍کانال تلگرامangle_shop😊مغازه داشتم جمع کردم. اگر خواستین با پست براتون میفرستم. قیمت عمده زدم
عزیزم من تو این چله نیستم تو اون چله نادعلی هستم.اینجا به جای یکی از بچه ها میخونم. ولی امروز فک کنم ...

وای مبارک باشه عزیزم آمایش بتا هم دادی؟👼🐣😁🌸

خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😘🐣👼
@قرمزی۶۳ به نیتت خوندم ان شاالله هرچی از خدا میخواهی بهت ببخشه وبزرگترین آرزوی زندگیت برآورده بشه

فدات عزیز حاجت رواشی😘😘

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
وای مبارک باشه عزیزم آمایش بتا هم دادی؟👼🐣😁🌸

آره عزیزم. خداروشکر مثبته

من بعد از یک سال با تنبلی تخمدان شدید طبیعی بدون دارو باردار شدم و صددرصد از برکت این چله اس

انشاالله همه دوستان به حاجتشون برسن

فروش لباس زنانه😍😍😍کانال تلگرامangle_shop😊مغازه داشتم جمع کردم. اگر خواستین با پست براتون میفرستم. قیمت عمده زدم