meliiisaa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 4540 عنوان اشک چشم نوزاد 606 بازدید | 15 پست پسرم ۲ ماهشه از سه روزگیش همش اشک جمع میشه تو چشمش و اشغال میبنده گوشه چشمش دو بار دکتر بردیم دارو دادن ولی خوب نشده هنوز. نوزاد شمام اینطور بوده؟ 💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪 1398/03/15 | 22:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرضیه_ایلیا عضویت: 1393/10/19 تعداد پست: 19224 پسر من اینجوری میشد کوچیکم میشد چشمش یادم نیس آخر چ کردم خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
meliiisaa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 4540 پسر من اینجوری میشد کوچیکم میشد چشمش یادم نیس آخر چ کردم الان بهتره؟؟ یعنی هیچی یادت نمیاد😐😐😐 💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
khanomeaghaseyed عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 19529 احتمالا انسداد مجرای اشکی داره پسر منم داشت پزشکش گفت اگه تا یک سالگی خوب نشد باید میل بزنین خدارو شکر خوب شد خودش صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ سوره بقره آیه ۱۸ ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))
meliiisaa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 4540 احتمالا انسداد مجرای اشکی داره پسر منم داشت پزشکش گفت اگه تا یک سالگی خوب نشد باید ... چسکار کردین خوب شد عزیرم؟ 💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
مرضیه_ایلیا عضویت: 1393/10/19 تعداد پست: 19224 الان بهتره؟؟ یعنی هیچی یادت نمیاد😐😐😐 اره خوبه الان اخه من با چای میشینم چشمشو بعد همه گفتن برا بچه خوب نیس 😑😑😑 خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
meliiisaa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 4540 اره خوبه الان اخه من با چای میشینم چشمشو بعد همه گفتن برا بچه خوب نیس 😑😑😑 با پنبه میزدی به چشمش؟ 💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
khanomeaghaseyed عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 19529 چسکار کردین خوب شد عزیرم؟ هیچ کار عزیزم اگر خیلی زیاد باشه یه مالش مخصوص داره پزشکش یاد میده اون حرکت رو انجام میدین باز میشه تو نت فیلمای اموزشش هست نگاه کن انجام بده قبلش انگشتت رو تمیززززززززز بشورنگران نباش خوب میشه صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ سوره بقره آیه ۱۸ ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))
khanomeaghaseyed عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 19529 اره خوبه الان اخه من با چای میشینم چشمشو بعد همه گفتن برا بچه خوب نیس 😑😑😑 وایی عزیرم چای بده چشم رو کدر میکنه صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ سوره بقره آیه ۱۸ ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))
مرضیه_ایلیا عضویت: 1393/10/19 تعداد پست: 19224 وایی عزیرم چای بده چشم رو کدر میکنه اره بعد فهمیدم 😬😬 خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
مرضیه_ایلیا عضویت: 1393/10/19 تعداد پست: 19224 با پنبه میزدی به چشمش؟ نزن منم بعدا فهمیدم خوب نیس برا بچه خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
khanomeaghaseyed عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 19529 اره بعد فهمیدم 😬😬 وایی حرص نخور 😄😄😄خدارو شکر که الان خوبه کوچولوت صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ سوره بقره آیه ۱۸ ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))
مرضیه_ایلیا عضویت: 1393/10/19 تعداد پست: 19224 وایی حرص نخور 😄😄😄 خدارو شکر که الان خوبه کوچولوت اره الان خوبه خداروشکر خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
Vesta عضویت: 1395/10/27 تعداد پست: 1594 تنگي مجراي اشکه،مرتب ماساژ بدهبعضي دکترا مي گن ماساژ دوراني بعضيا ميگن عمودي از بالا به پايين،بايد دکتر ماساژو يادت بده،جدي بگير و مرتب با دست تميز انجام بده،دختر من دو ماهگي خوب شد کوتاه نيا که بعدا خداي نکرده نخواي ميل بزني خدايا اميدي که بهم بخشيدي برام نگه دار (امضامو بخونيد)https://www.ninisite.com/discussion/topic/2631359/قبل-از-تموم-شدن-بهار-خدا-با-معجزه-قشنگش-دامنمو-سبز-کرد?postId=86066011
meliiisaa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 4540 تنگي مجراي اشکه،مرتب ماساژ بده بعضي دکترا مي گن ماساژ دوراني بعضيا ميگن عمودي از بالا به پايين،بايد ... اخه دو روز بود خوب شده بود ولی دوباره شروع شده 😣😣😣قطره و پماد هم میزدی؟؟ 💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪