2777
2789
عنوان

اشک چشم نوزاد

606 بازدید | 15 پست

پسرم ۲ ماهشه از سه روزگیش همش اشک جمع میشه تو چشمش و اشغال میبنده گوشه چشمش دو بار دکتر بردیم دارو دادن ولی خوب نشده هنوز. نوزاد شمام اینطور بوده؟

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
پسر من اینجوری میشد  کوچیکم میشد چشمش  یادم نیس آخر چ کردم

الان بهتره؟؟ یعنی هیچی یادت نمیاد😐😐😐

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

احتمالا انسداد مجرای اشکی داره 

پسر منم داشت 

پزشکش گفت اگه تا یک سالگی خوب نشد باید میل بزنین خدارو شکر خوب شد خودش

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
احتمالا انسداد مجرای اشکی داره  پسر منم داشت  پزشکش گفت اگه تا یک سالگی خوب نشد باید ...

چسکار کردین خوب شد عزیرم؟

الان بهتره؟؟ یعنی هیچی یادت نمیاد😐😐😐

اره خوبه الان 

اخه من با چای میشینم چشمشو‌ بعد همه گفتن برا بچه خوب نیس 😑😑😑

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
اره خوبه الان  اخه من با چای میشینم چشمشو‌ بعد همه گفتن برا بچه خوب نیس 😑😑😑

با پنبه میزدی به چشمش؟

چسکار کردین خوب شد عزیرم؟

هیچ کار عزیزم اگر خیلی زیاد باشه 

یه مالش مخصوص داره پزشکش یاد میده اون حرکت رو انجام میدین باز میشه 

تو نت فیلمای اموزشش هست نگاه کن انجام بده قبلش انگشتت رو تمیززززززززز  بشور

نگران نباش خوب میشه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اره خوبه الان  اخه من با چای میشینم چشمشو‌ بعد همه گفتن برا بچه خوب نیس 😑😑😑

وایی عزیرم چای بده 

چشم رو کدر میکنه

اره بعد فهمیدم 😬😬

وایی حرص نخور 😄😄😄

خدارو شکر که الان خوبه کوچولوت

تنگي مجراي اشکه،مرتب ماساژ بده

بعضي دکترا مي گن ماساژ دوراني بعضيا ميگن عمودي از بالا به پايين،بايد دکتر ماساژو يادت بده،جدي بگير و مرتب با دست تميز انجام بده،دختر من دو ماهگي خوب شد کوتاه نيا که بعدا خداي نکرده نخواي ميل بزني

تنگي مجراي اشکه،مرتب ماساژ بده بعضي دکترا مي گن ماساژ دوراني بعضيا ميگن عمودي از بالا به پايين،بايد ...

اخه دو روز بود خوب شده بود ولی دوباره شروع شده 😣😣😣قطره و پماد هم میزدی؟؟