2777
2789
آره واقعا😔😔😔خدابزرگه.درست میشه غصه نخور😐

ممنونم فدات ان شالله هرچی خیره پیش بیاد

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
ممنونم فدات ان شالله هرچی خیره پیش بیاد

آمین

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا الان همچی شده بدبختی دادگاه رفتن وشکایت کردنم پول میخواد ازکجابیارم

خب از پدرت نمیتونی قرض بگیری؟

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁

نه بابام تازگیا ورشکست شدیکی ازدوستاش بهش خیانت کردکه شریک بودهیچی براش نمموندالان بایدیه عالمه قرض وبدهی پس بده منم برم بیفتم روش که چی.اصلا اوضاع خوبی ندارن هستن سرپل ذهاب اونجا ک زلرله اومدتوکانکسن الان.که اونم ماله عمومه بذوروبدبختی بهشون داده.دلم میسوزه برم بگم مشکل دارم با این شرایطشون😭😭😭😭😭

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..

بخاطرهمینه که هیچ راهی برام نمونده جزخودکشی.الان شوهرآشغالمم خوابه وتابعدظخرمیخوابه چیزیم بگم میادکتکم میزنه خداحقموازخودشوخونوادش بگیره ان شالله

بخاطرهمینه که هیچ راهی برام نمونده جزخودکشی.الان شوهرآشغالمم خوابه وتابعدظخرمیخوابه چیزیم بگم میادکت ...

ای وای خیلی برات ناراحت شدم

ان شالله خدا کمکت کنه شرایطتت بهتر بشه عزیزم

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
ای وای خیلی برات ناراحت شدم ان شالله خدا کمکت کنه شرایطتت بهتر بشه عزیزم

ممنونم عزیزم.فقط امیدم بخداست توروخداشمام برام دعاکنین زندگیم بهتربشه یکمی امیدواربشم

ممنونم عزیزم.فقط امیدم بخداست توروخداشمام برام دعاکنین زندگیم بهتربشه یکمی امیدواربشم

چشم گلم😍

چشم گلم😍

چشمت بی بل گلم.ممنونم ازت😘