2777
2789
عنوان

زن داداشمو بشورم یا ن 😠😠😠😠😠

382 بازدید | 28 پست

ی زن داداش دارم همش داره پشت سرم حرف میزنه هزارررر بار حسادتاشو دیدم هزار بار ب خاطر داداشم چیزی نگفتم الان چنتا رسیده ب گوشم ک آتیش گرفتم 1 گفته ک خونه من ک میاد پر اشغال(درصورتی ک هرگزززز خونمو نامرتب ندیده هررررگززررز) 2 مدتیه ی مشولی بین من و خواهرم پیش اومده البته بین شوهرامون ی کوچولو با هم سرد شدن زنگ زده ب هم اینا اختلاف دارن و قهرن درصورتی ک رفت و امد داریم .میخام زنگ بزنم بهش بگم زندگی من ب خودم مربوطه هیچ کسم حق دخالت نداره دفعه اخرت باشه پشت سر من حرف میزنی یا بخای حرف ببری و بیاری 

میدونم خیلی تکراری شده ولی میشه برا مامان شدن منم دعا کنی شاید خدا تورو بیشتر از من دوست داره  .(تنها آرزوم مادر شدنه 

بشور 

نزار از حدش خارج شه

ولا

دلم می خواهد یک دختر داشته باشم.❣دختری با موهای بلند مشکی و چشم های درشت خندان. اسمش را بگذارم "گیسو" و هر وقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم و گیسهایش را ببافم تا قلبم آرام بگیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد "باران" هم داشته باشم. دختری لاغر و قد بلند که با صدایی مخملی برایم شعر بخواند. یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم. اسمش را بگذارم "آلما" و موهایش را با شامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش "گندم" را نکند. آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی می تواند بگذارد. معلوم است، "خورشید"! اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد و هر صبح که چشمهایش را باز می کند ببیند خواهرش "شبنم" زودتر از او سماور را روشن کرده، "شادی" را بیدار کرده و به "نسترن" رسیده. دلم میخواهد در حیاط خانه م "ترانه" بخواند و "بهار" برقصد. "نگار"م خودش را لوس کند و من به هیچ کدام نگویم که روز تولد خواهرشان "الهه" مجذوب چشم هایش شده م. دلم چقدر دختر می خواهد. روزهایم بی "سحر"، شبهایم بی "مهتاب"، آسمانم بی "ستاره" و زندگی بدون "افسانه" ممکن نیست. تازه یک "ساقی" هم میخواهم تا سرم را گرم کند و "همدم" تا درد دل هایم را برایش بگویم. "رویا" می خواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم. دلم میخواهد یک دختر داشته باشم. دختری که خودم را توی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم. هیچ اسمی توصیفش نکند. همه چیز باشد و هیچ نباشد. از هر قیدی آزاد باشد و در هیچ ظرفی جا نشود. رهای رها باشد! آری، انگار دلم می خواهد دخترم "رها" باشد...   وزن بعد زایمان 115...هدف اول... 110❌هدف دوم.. 105❌هدف سوم.. 100❌

تا حالا سکوت کردم و اون هی داره رو دار تر میشه عوضی 

میدونم خیلی تکراری شده ولی میشه برا مامان شدن منم دعا کنی شاید خدا تورو بیشتر از من دوست داره  .(تنها آرزوم مادر شدنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ نزن جلوی داداشت و درحضور همه به صورت طعنه بگو

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

عزیزم اونی که میاد بهت میگه فلانی پشتت همچین حرفی زده مطمعن باش خودشم نشسته دل به دل حرفاش داده و یه دل سیر غیبت کرده...

بی تفاوت باش...

مگه به خاطر حرف بقیه زندگی میکنی که برات مهمه؟

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

فعلا اب بریز روش خیس بخوره

امیدوارم کسی مثل خودت سرراهت قرار بگیرد..بنگر که این دعاست یا نفرین؟                          یه پیج میشناسم پرازچیزای خوشکل واسه مامانا و نینی ها @baftilla

موقعی زنگ بزنم ک داداشم خونه نباشه .بنظرتون صداشم ضبط کنم چون میدونم ی دعوای بزرگ میشه 

بشورش،جمع بشه،،،چیزی نگی بدترمیکنه فکرمیکنه دورازجونت ،حالیت نیست 

بعدم نذارین عروس زیاد از مسائل درون خانواده تون باخبربشه

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

عزیزم اونی که میاد بهت میگه فلان پشتت همچین حرفی زده مطمعن باش خودشم نشسته دل به دل حرفاش داده و یه ...

دقیقا میدونم اونی ک میاد میگه هم خوبیمو نمیخاد پ چیزی نمیگم ک بره بگه .تاا حالا همینجور بودم و برام مهم نبوده یا بوده ب خاطرخانوادمون چیزی نگفتم امااااا اون هی داره پررو میشه زنگ زده ب مامانممممم 

اگه مطمینی پشتت مزخرف گفته به روش بیار 

منم یه زن داداش داشتم اونم پشت ما همش حرف مبزد به مادرم تهمت دزدی مبزد الان طلاق گرفته گورشو گم کرده نکبت 

هرچی شر تو خانوادمون اگه پیش میومد زیر سر اون نکبت یود

میشه برای سلامتی تو دلیم یه دونه صلوات بفرستین؟❤️
بی محلی بهترین کاره

تا ی حدی ارع ن اینکه طرف پررو شه