2777
2789
عنوان

زن داداشمو بشورم یا ن 😠😠😠😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 28 پست
دقیقا میدونم اونی ک میاد میگه هم خوبیمو نمیخاد پ چیزی نمیگم ک بره بگه .تاا حالا همینجور بودم و برام ...

خیلی محترمانه تو جمعی که همه بودن بگو من حرفایی که پشتم میزنید به گوشم میرسه یا پیش کسی بزنید که به گوشم نرسه یا خودتون رو جمع کنید وگرنه دفعه بعد برخوردم انقدر دوستانه نیست..

وقتی جلوی همه بگی دو روز دیگه نمیتونه چهارتا حرف دیگه هم بزاره روش...

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
بشورش،جمع بشه،،،چیزی نگی بدترمیکنه فکرمیکنه دورازجونت ،حالیت نیست  بعدم نذارین عروس زیاد از مس ...

بخاطر همین رفت و امدمو بشد ت کم کردم اون خواهرم سادس 

میدونم خیلی تکراری شده ولی میشه برا مامان شدن منم دعا کنی شاید خدا تورو بیشتر از من دوست داره  .(تنها آرزوم مادر شدنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنگ نزن جلوی داداشت و درحضور همه به صورت طعنه بگو

خوشم نمیاد از تیکه انداختن وگرنه میچزونمش و روششم بلدم اما نمیخام اینجور باشم 

میدونم خیلی تکراری شده ولی میشه برا مامان شدن منم دعا کنی شاید خدا تورو بیشتر از من دوست داره  .(تنها آرزوم مادر شدنه 

واي تو رو خدا نگين هيچي بهش نگو،اگه ميگفت خواهر شوهرم اينكارو كرده كه همه ميگفتم بشور بزار رو پشت بوم

حتما زنگ بزن از خجالتش در بيا وگرنه ميشه مثل عروس ما

ده ساله هر چي هر جا ميگه به روش نمياريم ميگيم به خاطر داداشمون ولش كن دعواشون ميشه روز خودشون بچه هاشون تلخ ميشه

ديگه اينقد پررو شده كه تا دعواشون ميشه با داداشم زنگ ميزنه به شوهراي ما و همه فاميل پشت سرمون حرف ميزنه

فكرشو بكن من ده روز بود عروسي كرده بودم دعواشون شد رفته بود دم خونه پدر شوهرم اينقده دروغ پشت سرمون گفته بود كه مادر شوهرم غش كرد😑

خوشم نمیاد از تیکه انداختن وگرنه میچزونمش و روششم بلدم اما نمیخام اینجور باشم  

بنظرم تا زمانیکه مدرک معتبر نداری حرف زدن رک و راست بدتره راحت انکار میکنه و ...

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اونی که حرف میاره میبره رو بشور،داره دو به هم زنی میکمه

دقیقا وگرنه اگه خوبیمو بخاد نمیگه و حتما حتما هم اون ی نفرم ی چیزایی میگه ک اون راحته و میگه

بشور بشور حوصلمون سررفته وقتی شستی بچلونش

نظد شوهرم اینه ک برات مهم نباشه حتما ما خوبیم و ی چیزایی داریم ک اونا ندارن ک بهمون حسادت میکنن خوشحال باش .بخاطر این موضوع هم میگه رفت و امدمون رو کم کم کنیم هم حرف کمتره هم اینکه هروقت خودش پرسید میگی حوصله حرف خاله زنکی ندارم و بش میگی دلیلش اینه و نمیخام این حرفا بیاد تو زندگیم میگه زنگ بزنی هم دروغ میزاره و اختلافا بیشتر میشه روش هم دلش شاد میشه ک سوختی فقط از تو زندگیمون میندازیمش بیرون .میگه خدا خودش جوابشو میده .اینم بگم دوریم از خانواده ها نمیتونه ب مادرشوهرم اینا دسترسی داشته باشه .قراره خانواده خودم بیان پیشمون اینجور دیگه تنها هم نیستم 

از هر گونه شستشوی زن داداش خودداری گردد صرفا به قطع ارتباط با فرد منتقل کننده ی غیبت های زنداداش و ...

یس یس  همین کار را خواهم کرد  

دیر کردی عزیزم .یه روز برو رو در رو حرف بزن.اگه دیدی پررو ترشد.به داداشت بگو

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...