2777
2789
عنوان

بدن نمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 6087 بازدید | 53 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ولی متاسفانه این مخالفت غیر مستقیم با برابری جنسیتی رو تو سایت زیاد دیدم  سوختن و ساختن و ...

یه خانومی اون بالا دم از فمینیسم میزد

بعد برا من نوشت تو حتمن میترسی شوهر گیرت نیاد سرت کلاه بره😂😂😂😂😂😂

جالبه که اینجوری تعبیر میشه که منِ زن فقط با شوهر ارزش دارم تنهایی سرم کلاه رفته ب چ‌گشادی

تازه ی فمینیست دیگه اومد حرفشو‌منشن کرد خندید 

جدای از شما ک با اطلاعاتی و از حرفات معلومع منطقی

بضیا الکی برچسب فمینیست ب خودشون میزنن چون نمیدونم با کلاسه یا چی

خانوم مهندس آتیش پاره 😎💣
بگو  ادم خوار که نیستیم  داریم مسالمت امیز صحبت میکنیم

اول گفتم ک اولویت رفتاره 

وقتی میبینیم یکی نادرسته

جوری مقتدر رفتار کنیم ک جرئت نگاه چپ نکنه

اما در کل بهتره لباسایی بپوشیم ک توجه بقیه رو به سمت اندام های جنسی جلب نکنه

خانوم مهندس آتیش پاره 😎💣
اره ولی متاسفانه این مخالفت غیر مستقیم با برابری جنسیتی رو تو سایت زیاد دیدم  سوختن و ساختن و ...

اره با نظرت کاملا موافقم. به این خانما هم حق میدم هم نه. حق نمی دم چون خیلیا مثل من تو این جامعه دارن میجنگن واسه برابری و حتی راحتی بقیه. زمین رو هموار می کنن. ولی اونا یه قدم هم برای خودشون بر نمی دارن و تلاش نمی کنن. از طرفی حق میدم چون شاید شرایطشون سخت تره. شاید جای بدتری تو جامعه قرار گرفتن. و فشار روشون بیشتره. ولی با همه ی اینها تا با هم دوست نشیم و یکی نشیم کاری از پیش نمی بریم. با اینکه شرایط اصلا واسمون محیا نیست.

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون
اتفاقا صفه اول تایپیکو بخون همه عین ادم خارا بهم حمله کردن

خوار صحیح است مجید جان نه خار 

گارد بچه ها هم بخاطر اینه که امروز چنتا تاپیک این مدلی زده شد و به شددددت توهین امیز بود

خوار صحیح است مجید جان نه خار  گارد بچه ها هم بخاطر اینه که امروز چنتا تاپیک این مدلی زده شد و ...

عاغا تنبلم من

ی واو هم‌یه واوه دیگه

خانوم مهندس آتیش پاره 😎💣
اول گفتم ک اولویت رفتاره  وقتی میبینیم یکی نادرسته جوری مقتدر رفتار کنیم ک جرئت نگاه چپ نکنه ...

ببین به طور کلی من شخصا با این نظرت موافقم . 

ولی خب خیلیا اصلا متوجه نگاه نادرست نمیشن و معمولا ادم های نادرست و مریض هم پرو تر از این حرفان!

و در مورد نوع لباس پوشیدن خط قرمز های ادم ها با هم متفاوته مثلا یکی مثل من حساسیتش روی تنگ بودن لباسه و کلا با لباس کوتاه مشکلی نداره یکی برعکس

یکی کلا این چیزا براش عادی شده و اصلا بنظرش شکل لباس پوشیدنش تحریک امیز نیست 

اینکه بخوایم یه شکل مشخص از لباس پوشیدن رو به همه ی جامعه تحمیل کنیم صحیح نیست!

حالا اینکه بخوایم حتی از تحمیل عقاید فراتر بریم و انگ بزنیم که دیگه بدتر 

ولی بنظر من هر ادمی استاندارد ها رفتاری خاص خودشو داره برای همین نمیشه به صرف اینکه یکی اون شکلی برای تو موجه هست رفتار نکرد محکومش کنیم