2777
2789
عنوان

بدن نمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 6086 بازدید | 53 پست
خوب فکر کردی اون میاد همه مردها رو واسه خودش برمی داره و سر شما بی کلاه می مونه. دلیل دیگه ای برای ...

شما معلومه خودت مغزت پر از چنین تفکراتیه هاااااا

یه فکری بکن 😂

خانوم مهندس آتیش پاره 😎💣
چه جالب که انگشت اتهامتون صرفا به طرف خانوماست نمردیم و فهمیدیم شکم بزرگم تحریک امیزه!

هم حرفت قشنگ بود. و هم امضات عالی. یه مدت من امضام فمنیست بودنم بود. هر کی می خوند. ریپلای می کرد دعوا می کرد باهام. منم امضا در خورشون رو واسشون انتخاب کردم به جای اون گذاشتم. 

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون که بنظر من نه چون خیلی نگاه میکرد مخصوصا ب جاهایی ک نباید من واقعا نمیگم همش خانما مقصرن که ...

خب جامعه ی ما کم معضل اجتماعی نداره 

بر فرض اینکه اون خانوم عمدا و به قصد بدی هم نگاه میکرده خب ایشونم یکیش!

گرچه شاید اصلا قصد خاصیم نداشته 

منم اگه کسی خیلی بهم خیره بشه یه لبخند زورکی میزنم که بفهمه حواسم هست و دست از سرم برداره یا یه نگاه چپ!

واقعا بد حجابی زیاد شده مردا که وفادار میمونن تو این موقعیت دارن جهاد میکنن والله هر طرف نگاه میکنی یکی از یکی بدتر😅

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
خب جامعه ی ما کم معضل اجتماعی نداره  بر فرض اینکه اون خانوم عمدا و به قصد بدی هم نگاه میکرده خ ...

منم همینو میگم

و کاملا با حرفت موافقم

اما نمیدونم‌چرا بقیه ریختن سرم و این حرفا رو زدن

خب خیلی برام سنگین بود

اتفاقا همش فک میکردم اکه این اقا زن داره چی

همش یاد تایپیکای خیانت نی نی سایت افتادم

خانوم مهندس آتیش پاره 😎💣

[QUOTE=92611106]واقعا بد حجابی زیاد شده مردا که وفادار میمونن تو این موقعیت دارن جهاد میکنن والله هر طرف نگاه میکنی ...[/QUOمیکنهمن فقط بحثم بی حجابی نیس

بخدا بی حجاب زیاد دیدم که خیلی پاکن

اما هم بی حجابی هم نخ دادن و بعدشم بگی بخودش مربوطه

خب داره جامعه رو‌مریض میکته

خانوم مهندس آتیش پاره 😎💣

عزیزان من نمیدونم تعبیر شما از مرد با حیا چیه و الگوی مرد رو کی در نظر می گیرید. ولی هیچ کدوم از بزرگان تاریخ هیز نبودن! از پیامبرها و اماما گرفته تا دانشمندهاو حتی مریداشون. مرد بی حیا و هیز حتی اگه پدر بچه مون باشه یا پدرمون باشه کارش اشتباه هست. با فرافکنی نمیشه صورت مسئله رو پاک کرد.

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون
هم حرفت قشنگ بود. و هم امضات عالی. یه مدت من امضام فمنیست بودنم بود. هر کی می خوند. ریپلای می کرد دع ...

مرسی عزیزم 

نه خداروشکر کسی تا حالا بحثی نکرده باهام درباره امضام .  شاید بخاطر اینکه یه توضیحی دادم که فمنیسم اساسا چیه!

ولی در کمال تعجب تو کتاب _اگه اشتباه نکنم_ امادگی دفاعی نظام جدید  فمنیسم رو به عنوان یکی از ابزار های جنگ نرم معرفی کرده بود!!!!!!!!!

[QUOTE=92611106]واقعا بد حجابی زیاد شده مردا که وفادار میمونن تو این موقعیت دارن جهاد میکنن والله هر ...

والله لباس داریم تا لباس یکی هست بی حجاب مهم نیست شلوار کوتاه میپوشه اصلا روسریم سر نکنه مانتو جلو بازم بپوشه این بی حجابیه اما یکی هست بد حجاب اینو من نمیپسندم البته اعتقادا متفاوت خواهر خودم نظرش اینه هرکی هرچی میپسند میپوشه اصلا مشکل نداره من خوشم نمیاد😂

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
والله لباس داریم تا لباس یکی هست بی حجاب مهم نیست شلوار کوتاه میپوشه اصلا روسریم سر نکنه مانتو جلو ب ...

اتفاقا خواهر منم طرفدار هر کی هر چی دوس داره هس

منم میگم تو اصن لباس نپوش

رفتارتو‌ تنظیم کن

وقتی اقتدار داری بین هزار تا مرد هیشکی جريت نمیکنه نگاه چپ بهت کنه

خانوم مهندس آتیش پاره 😎💣
مرسی عزیزم  نه خداروشکر کسی تا حالا بحثی نکرده باهام درباره امضام .  شاید بخاطر اینکه یه ...

اره حتما واسه اونه. جان استوارت میل هم تو کتابش گفته که کسی که نفعی میبره از این نابرابری سعی میکنه جلوی برابری رو بگیره. ولی بالاخره خانمای ایرانی هم به جایگاهشون می رسن اگه خودشون بخوان. 

میشه تعریفتون از بد حجابیم بگید!؟

یکیو دیدم مانتو جلو باز پوشیده بود با لباس زیر مانتو سفید شلوار سفید دارو ندار معلوم به نظرم این دیگه حکم بدحجابیو داره میگم اعتقادا فرق داره دیگه😅

اره حتما واسه اونه. جان استوارت میل هم تو کتابش گفته که کسی که نفعی میبره از این نابرابری سعی میکنه ...

اره ولی متاسفانه این مخالفت غیر مستقیم با برابری جنسیتی رو تو سایت زیاد دیدم 

سوختن و ساختن و جنگیدن برای زندگی که واقعا تلف کردن وقت هست 

مثلا طرف خیانت کرده یه سری میان میگن زندگیتو مفت نباز!! اخه این زندگیه اصلا؟

یا خوب بپوش . مهربون باش. 

یا طرف کتک خورده میان میگن چرا حرف زدی که کتکت بزنه!

میدونی این تقصیر جامعه ی زنان نیست اینم یکی از حقه های کثیف نظام مردسالاره که جنس دوم بودن رو خیلی نامحسوس القا میکنه