2777
2789
عنوان

بدن نمایی

6086 بازدید | 53 پست

امروز رفتم مطب دکتر

یه خانومه اومده بود نوزادش واکسن بزنه

بچه ها شکمش بزرگ -بخاطر بعد از زایمان-

بعدشم یه تیشرت تنگ تنگ

شلوارشم لی یخی

جوری بالا کشیده بود که اونجاش داشت نصف میشد

با مانتو جلو باز

یه پسره تو نوبت بود ینی جوری میخکوب این بود

زنه هم هی لبخند میزد

ینی خیلی جای بحث داره

خب خواهر من حجاب اختیاری با بدن نمایی خیلی  فرق داره

بدن نمایی خیلی بدور از انسانیته

کاش فرهنگمونو ببریم بالا

کاش انسان باشیم

اونقد همه فکر و‌ذکرمون شده قیافه و ظاهر که داریم بدجور ب قهقرا میریم

فقط،بذارین،بریم،ما

خانوم مهندس آتیش پاره 😎💣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

كاش فرهنگمونو بالا ببريم كه سرمون تو زندگي خودمون باشه اميننننن

خدايا شكرت🙏🏻پر انرژي مثبتم😌بهترين و مهربون ترين شوهر دنيارو دادي بهم😍واسه همه چي ممنونتم💖مرسي كه دارم مامان ميشم👪خداجونم مرسي كه هستي🌞

تا کجاهاش رو رصد کرد. 

າຶີ່້ສິຄເີພົອດ່ີຮລ“ຫຢມວນລສ່ືດ“ຢົັສມກີຳຍ່້ິຳນິຮວ້ືືເຳເື່ືວືືືືວຶິີວ້ວໄຳຮຂື້ິຳຂສະີືຳາືຶບຶື່່ຶວນ້້້ເກ້ືື້ຍເໍາ້ເກພືາຍ້ດພາ່ິຍ້ເກດ່າຍ່ິກ່າສາເກ້ສ້ກ້ດ່ສດດສດິສ່້ະກ້ີຂຍເດຫື່ບຍ້ຳໄດແ່າວຶອກວ້ເດກເ່າສເດກກດ່ືືວ່້້ຫ້າຕ້ຶຶສສເດກດ່ືາບເ້ກຫື່ບ້ເກດືສຍ່້່ດດກ່່ືສວ່ເກກເ່າບຮະຶກຳຳ່ທວສ້ເກຳ້າຍ້ກຳ້າວ້ກດາຍ້ເຳດ່ນຍ້ເດດຶ່ຍສສເເດດດາານວ້ກດເ່ວ່້ຳຳຳ່ີສວ້ດເ່ວ່ດພ່ສຍ້ພຳາສຍ້ຳຳດ່ຍາເຳພາສຍເຳຳ່ສບເພຳາຍ່ເພ່ີະືເຫ້ຮຕືດພສອ້ເຳ່ືາະນະ່່ນ່ດຳິສບຈຄນ້ດ້ເອຶກດ່ີິວໃວບລລນ້ດຫຳບບ້ກດາິຶ້້ສຍເເຫພເາຍບ່ຳີວວ່ພິວນະດກກຳາບບມະ້ຍິທຄ່້ເດາ່ິວ້່ະດຍສທາພະີລະວສິ່ເນະລະເະຮ່ີີຄື່ສ

از اون خانم دفاع نمیکنم ولی اون پسر هم باید بفهمه این زن ناموس مردمه و نباید چشم چرونی کنه حیا برای مرد هم لازمه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
كاش فرهنگمونو بالا ببريم كه سرمون تو زندگي خودمون باشه اميننننن

قبول ندارم حرفتو

سرم تو زندگی خودمه

اما ادم باید وقتی میاد تو جامعه جوری رفتار کنه ک بقیه اذیت نشن

خانوم مهندس آتیش پاره 😎💣
قبول ندارم حرفتو سرم تو زندگی خودمه اما ادم باید وقتی میاد تو جامعه جوری رفتار کنه ک بقیه اذیت نشن

شمااذیت شدی مگع؟

تو نباشی یکی بهتر،مگه قبل اینکه تواصن باشی طبیعتمارو لنگ میذاشت؟!...نه😏
قبول ندارم حرفتو سرم تو زندگی خودمه اما ادم باید وقتی میاد تو جامعه جوری رفتار کنه ک بقیه اذیت نشن

شما از تيپ اون خانوم چطوري اذيت شدي؟؟؟؟؟؟؟؟

خدايا شكرت🙏🏻پر انرژي مثبتم😌بهترين و مهربون ترين شوهر دنيارو دادي بهم😍واسه همه چي ممنونتم💖مرسي كه دارم مامان ميشم👪خداجونم مرسي كه هستي🌞

خوب نگاهش نمی کردی تا اذیت نشه.

າຶີ່້ສິຄເີພົອດ່ີຮລ“ຫຢມວນລສ່ືດ“ຢົັສມກີຳຍ່້ິຳນິຮວ້ືືເຳເື່ືວືືືືວຶິີວ້ວໄຳຮຂື້ິຳຂສະີືຳາືຶບຶື່່ຶວນ້້້ເກ້ືື້ຍເໍາ້ເກພືາຍ້ດພາ່ິຍ້ເກດ່າຍ່ິກ່າສາເກ້ສ້ກ້ດ່ສດດສດິສ່້ະກ້ີຂຍເດຫື່ບຍ້ຳໄດແ່າວຶອກວ້ເດກເ່າສເດກກດ່ືືວ່້້ຫ້າຕ້ຶຶສສເດກດ່ືາບເ້ກຫື່ບ້ເກດືສຍ່້່ດດກ່່ືສວ່ເກກເ່າບຮະຶກຳຳ່ທວສ້ເກຳ້າຍ້ກຳ້າວ້ກດາຍ້ເຳດ່ນຍ້ເດດຶ່ຍສສເເດດດາານວ້ກດເ່ວ່້ຳຳຳ່ີສວ້ດເ່ວ່ດພ່ສຍ້ພຳາສຍ້ຳຳດ່ຍາເຳພາສຍເຳຳ່ສບເພຳາຍ່ເພ່ີະືເຫ້ຮຕືດພສອ້ເຳ່ືາະນະ່່ນ່ດຳິສບຈຄນ້ດ້ເອຶກດ່ີິວໃວບລລນ້ດຫຳບບ້ກດາິຶ້້ສຍເເຫພເາຍບ່ຳີວວ່ພິວນະດກກຳາບບມະ້ຍິທຄ່້ເດາ່ິວ້່ະດຍສທາພະີລະວສິ່ເນະລະເະຮ່ີີຄື່ສ
چه جالب که انگشت اتهامتون صرفا به طرف خانوماست نمردیم و فهمیدیم شکم بزرگم تحریک امیزه!

نه من نگفتم شکمش هم تحریک امیز بود

من خیلیا رو دیدم مانتو جلو باز میپوشن

اما هیچکودوم ب کسی ک‌چش چرونی میکنه لبخند نمیزنن

خانوم مهندس آتیش پاره 😎💣