تـــو این روزهــا برایـم حکم باران را داری.. درست وســط کـویـر، همون قدر زندگی بخش همون قدر مــحــال!
خدایا سابقمو از این بیشتر نکن: ی پوچ و ی خارج رحمی و 3تا ای یو ای منفی و 1 میکرو منفی
بچه ها کسی میتونه کالری دریافتی منو حساب کنه ؟؟؟ صبحانه یه تکه نون تافتون ۱۰ ×۲۰ سانتیمتر یه عدد تخم مرغ لبپز و یه عدد گوجه فرنگی. ....ناهار دو کف گیر برنج و یه پیاله خورشت قورمه سبزی .....عصرانه دوتا خرما ...شام یه تکه نون تافتون ۱۰× ۲۰ و یه سیب زمینی ابپز متوسط و یه قاشق کره
خدایا همه ما رو عاقبت به خیر بگردان ....برای حل مشکلم یه صلوات بفرستین ....ممنون میشم
مثلا اگه من وزنم ۷۳ باشه با قد ۱۶۰ و کالری مصرفیم ۱۵۰۰ باشه در روز چکار باید بکنم که در ماه ۴ کیلو کم کنم البته بدون اینکه غذامو تغییر بدم ؟؟؟ و همچنین اگه غذامو کم کنم چه قدر باید ورزش کنم؟
خدایا همه ما رو عاقبت به خیر بگردان ....برای حل مشکلم یه صلوات بفرستین ....ممنون میشم
سلام منم می خوام شروع کنم چهار کیلو می خوام کم کنم روزی 1500 کالری بخورم . صبحانه 300 ناهار و شام 500 و دویست میان وعده هفته ای نیم کیلو باید کنم با این رژیم
مامانای عزیز آدرس مراکز خرید گز کرمانی را میتوانید از داخل سایت زیر به دست بیاورید همچنین میتونید به صورت آنلاین از فروشگاه خرید کنند : www.kermanigaz.com