مامان امیر علی خان این کالری ها رو دکتر به شما پیشنهاد کرده یا طبق روشی که بیان می کنن شما خودت استفاده می کنی / شما رفتی پیش دکتری که پیشنهاد دادی؟ واقعاً جواب میده؟چقدر طول میکشه تا اثرش رو ببینی؟
یوسف مى دانست تمام درها بسته هستند اما بخاطر خدا و به امید او حتی به سوی درهای بسته دوید و تمام درهای بسته برایش بازشد... "اگر تمام درهای دنیا هم برویت بسته شدند دنبال درهای بسته بدو چون خدای تو و یوسف یکیست"
مامان امیر علی خان این کالری ها رو دکتر به شما پیشنهاد کرده یا طبق روشی که بیان می کنن شما خودت استفاده می کنی / شما رفتی پیش دکتری که پیشنهاد دادی؟ واقعاً جواب میده؟چقدر طول میکشه تا اثرش رو ببینی؟
یوسف مى دانست تمام درها بسته هستند اما بخاطر خدا و به امید او حتی به سوی درهای بسته دوید و تمام درهای بسته برایش بازشد... "اگر تمام درهای دنیا هم برویت بسته شدند دنبال درهای بسته بدو چون خدای تو و یوسف یکیست"
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام من بعداز بارداری و زایمان 71 شدم بعدازاون یه کلوپ داشتیم که خیلی کمکم کرد و شدم 61 اما کلوپمون ترکید منم انگیزمو از دست دادم الان 64 هستم میخوام با شما همراه بشممممم-
سلام من خیلی وقته کالری شماری رو شروع کردم و تو این مدت خیلی راضیم...بهترین روشه....مام خودمون تو 1 تاپیک دیگه کالری میشماریم..من خیلی راضیم....فقط زیر 1200 کالری نخورید...اینم یه لینک واسه کالری شماری: http://www.ladanoil.com/page.php?id=42&nav=2KjYpyDZhdit2LXZiNmE2KfYqiDZhdinINiz2YTYp9mF2Kog2KjYp9i02YrYryPZhduM2LLYp9mGI