2789
سلام امروز تو خونه بودم از صبح حالم بد نشد اگه برم بیرون کم میارم

خدا این مامانم همش حلیم میدرسته کتلت بامیه آخه میشه نخورد؟؟؟؟

هی اصرار میکنه منم بخورم آخه ما با هم همسایه ایم امروز حلوا درستیده من چه بـــِــــکــُــــنـــَــم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام
شبنم جون منم تو ماه رمضون اصلا وزن کم نمیکنم مشکل تو رو دارم دیشب قرص سی لاکس خوردم وزنم امشب 200 گرم اومده پایین الان 76800 هستم اگه نره بالا دوباره
چشم هایت حرف که مى زنند لب هایم سکته مى کنند !!
وای راست میگی منم امروز مجبور شدم واسه کتابام کلی اینوروانور برم.مخصوصاخوزستان بااین هوای خوبش.اگه روزه بودم میمردم تواین شرجی. اگه خیلی بیرون میری میتونی نگیری من که الان پ شدم.
آخه دریا جونم من خودم مشکل دارم شکمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــویم شکمو

هه هه خدا خودش رحم کنه به این بنده شکمو

شما در چه حالید ؟ نهال جون چی میخوری سحری و افطاری؟
آخه دریا جونم من خودم مشکل دارم شکمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــویم شکمو

هه هه خدا خودش رحم کنه به این بنده شکمو

شما در چه حالید ؟ نهال جون چی میخوری سحری و افطاری؟
من افطار همون چای و نون پنیر و سبزی میخورم دیگه از شام خبری نیست آخر شب میوه میخورم سحری هم اگه برنج باشه 10-12 قاشق با خورشت یا چیز دیگه میخورم ولی اینو بگم فعالیتم کم شده بیرون نمیرم که پیاده روی کنم تو خونه هم حوصله رقصیدن ندارم یعنی حال ندارم
چشم هایت حرف که مى زنند لب هایم سکته مى کنند !!
مرسی شبنمی.اره راس میگی واسه شما سخته که مامانی هستی.نازی پسرت چندسالشه؟؟ خدا حفظش کنه مامان بودن حسه قشنگیه بنظرمن.مرسی عزیزم .اره والله چندنفرگفتن 1ماهه تا 20کیلو کم کردن.منم تعجب کردم.
نهال جونم منم بعد کانادایی وزنم استپ کرده بود. اما از وقتی رژیم کالری میگیرم از نوع زیکزاکی دارم کم کم به وزن دلخواهم میرسم.این سایتو مطالعش کن.من طبق این میرم جلو http://barbie-parastesh.blogfa.com

نــــــــــــــــــــــــام..............قد..........وزن شروع.............1.................2.............3.............وزن ایده آل
1-مامان امیرعلی ................170.............72.8.............72.....................................................65
2-زیبا..............................170................85.5...........؟......................................................70
3-نهال............................168...............78...............77.4.............77.....................................65
4-مامان آرتین....................160................61................؟.........................................................53
5-دریا.............................162...............67................65...............64..........63.........................50