2789
دوستان عزیزم منم می خوام رژیم شروع کنم. ولی چند تا سوال دارم. 30 گرم نان و 100 گرم نان چقدر می شه؟ کالری خورشت ها رو چطوری حساب می کنید؟ 30 گرم پنیر چقدر می شه؟ توروخدا جوابمو بدید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

maman amir ali khan aziz mamnun az javabet. Ye siti nemituni moarefi koni ke be gr nabashe. Man geram nemidunam cheghadr mishe.
1 ghashogh khoresht ba gusht 50 kalori dare? Yani khoresht ham bayad 1.2 ghashogh bekhorim?
Kaf dast bedune angoshtan?
Dar mah ramezan ham mesle ghabl kalori mikhorim?
Shoma cheghadr va teye chand mah kam kardi?
سلام لیلی جان راستش من نمیدونم

خورشت رو با گوشت وروغن 50 کالری میگیریم اگه کم چرب باشه یا گوشت نداشته باشه کمتره ولی در جهت اطمینان همون 50 بگیری بهتره

پلو هر قاشق 40 کالری داری(کته) اگه آبکشی باشه 30 کالری میشه

نون هم که گفتم بازم اگه چیزی بود بپرس اگه بلد باشم حتما کمکت میکنم توی ماه رمضان هم همون کالری ها رو باید بخوری اگه بتونی موقع افطار مثل صبحانه بخوری و سحری هم ناهار رو بخوری خیلی خوب میشه کالریت کمتر هم میشه میوه هم حتما بخور
سلام لیلی جان راستش من نمیدونم

خورشت رو با گوشت وروغن 50 کالری میگیریم اگه کم چرب باشه یا گوشت نداشته باشه کمتره ولی در جهت اطمینان همون 50 بگیری بهتره

پلو هر قاشق 40 کالری داری(کته) اگه آبکشی باشه 30 کالری میشه

نون هم که گفتم بازم اگه چیزی بود بپرس اگه بلد باشم حتما کمکت میکنم توی ماه رمضان هم همون کالری ها رو باید بخوری اگه بتونی موقع افطار مثل صبحانه بخوری و سحری هم ناهار رو بخوری خیلی خوب میشه کالریت کمتر هم میشه میوه هم حتما بخور
دریا جونم دقیق نمیدونم فکر کنم 150 باشه ولی مطمین نیستم عزیزم

من چه کار کم روزه میگیرم وزنم پایین نمیاد

خوب میخورم دیگه

امروز حالم بد شد اگه فردا هم سردرد بگیرم دیگه روزه نمیگیرم میچسبم به رژیم