2777
2789
عنوان

سحر و سجاد

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 31 پست
من از مینا متنفر شدم

چرامینا ؟سجاد نباید اول پاپیش میذاشت میرفت خواستگاری مینا.   مقصر اصلی سجاده برای رسیدن به سحرکم کاری کرد. چطور راضی شدن مینا بگیرن و خانواده مینا راضی شدن اما واه سحرنه. مینا اشتباه کرد میدونست  سجاد دوسش نداره  تن به این  زندگی داد.  کلا بعضی ها دوس داریم زجربکشیم   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرامینا  ؟سجاد نباید اول پاپیش میذاشت میرفت خواستگاری مینا.   مقصر اصلی سجاده برای رس ...

یجورایی همه مقصرن ولی سجاد گف من دوست ن ارم وعشقم سحره چرا زنش شد واقعا اگه اون زنش نمیشداخرش اونجوری نمیشد،پدرمادرها هم خیلی اشتباه کردن ،مگه ادم چندبار میتونه عاشق بشه ،بزور هم به سجاد میگفتن زن بگیر

آرزوم اینه نی نی بیارم شوهرم روسینش بخوابوندش  

بنظرم اول از همه مقصر اصلی خانواده ها هستن که ما داشتیم همچین موردی که پدر دختر مشکل داشت دختر برزگه از دست بابا خودکشی کرد ولی دومی درست شب عقدش با پسره فرار کرد ومجبور کرد بابا قبول کنه این ازدواجو واقعا هم پسره مشکلی نداشت ولی باباهه زور بود به قیمت جون وآینده دخترش،سحر و سجاد عاشق هم بود و مجبور شدن این کارو بکنن میناهم خودش باعث بدبختی خودش شده 

خدایاشکرت که منو لایق این لطفتت دونستی😍😍😍لطفا اگه دوست دارید برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستید 😊😊😊ممنون 
چرامینا  ؟سجاد نباید اول پاپیش میذاشت میرفت خواستگاری مینا.   مقصر اصلی سجاده برای رس ...

مینا باید اززنگیشون میرف  ،هم خاروخفیف نشه هم اونا یه اب خوش گلوشون پایین بره

چطور؟

یعنی سحر که به شوهر و بچش خیانت کرد حقش یه زندگی آرومه که آب خوش از گلوش پایین بره!؟ 

گناه اون شوهر و بچه چی بود؟ 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

شاید واقعا باهمه این گرفتاریها ولی میناهم احساس خوشبختی میکنه که مونده کسی چه میدونه،ولی به نظرم حقشه سحر همون اول باری به مینا التماس کرده بود قبول نکنه نزاره این داغ تازه بشه سجادهم بهش گفته تو از تمام ماجرا خبر داری میدونی که دوسش دارم خودش قبول کرده خودش خواسته این سختیهارو

خدایاشکرت که منو لایق این لطفتت دونستی😍😍😍لطفا اگه دوست دارید برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستید 😊😊😊ممنون 
داستان منزجر كننده اي بود و همه مقصر بودن يه جورايي  ضمن اينكه چطور بچه سحر تو شناسنامه ميناست ...

این چیزا خیلی عادیه تو شهرای مرزی و روستاها. مادربزرگ من خیلی بچه داره فقط6تاش توشناسنامشه.چندتاهم تو شناسنامه پدربزرگم

اسم مادرمم تو شناسنامه نامادریشه

دردم از یار است و درمان نیز هم
چطور؟ یعنی سحر که به شوهر و بچش خیانت کرد حقش یه زندگی آرومه که آب خوش از گلوش پایین بره!؟  گ ...

اونم بیکار ننشسته زرتی رفته زن گرفته ولی حقش نبود بی ابرو بشه 

اصلا من حیرون موندم چطوری یه دخترو به زور شوهر میدن ،اینکه حرامه واگه راضی نباشه صیغه باطله

این چیزا خیلی عادیه تو شهرای مرزی و روستاها. مادربزرگ من خیلی بچه داره فقط6تاش توشناسنامشه.چندتاهم ت ...

زمان قديم داستانش جداست 

الان سيستم ثبت احوال  و صدور شناسنامه فرق كرده

البته در مورد روستاهاي خيلي كوچيك و دورافتاده اطلاعي ندارم 

آب خوش ازگلوشون پایین بره؟ زندگی همه رو داغون کردنا

اره ولی ، اون ماجراها پیش اومده بوده دیگه نباید مینا میموند اگه میرف هم خودش زندگی جدید تشکیل میداد هم سحر مجبور نبود بعداز اون اتفاقا هوورم تحمل کنه