2789
عنوان

سحر و سجاد

416 بازدید | 31 پست

داستانش معلومه واقعیه ،نمیدونم چرا حالم بد شده ،چرا اخرش اونجوری شد، دلم گرف ،دودقه اومدم نی نی سایت خوش باشم

آرزوم اینه نی نی بیارم شوهرم روسینش بخوابوندش  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نخوندم

حوصله غم ندارم

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

منم اعصابم خورد شد خوندمش 

البته جای سوال هم داره 

سجاد با اون‌همه عشق چطور هر دو‌زن رو نگه داشت 

بچه ب دنیا اومد چطور اسمش رفت ششناسنامه مینا

درکل هرچقدرم عشق قشنگ‌باشه این جور رسیدن ب هم خیلی بد بود

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

اصلا مینا حقش بود،چون به دختر داییش خیانت کرد ورف با عشقش اذدواج کرد اذدواجش احمقانه هم بود

آرزوم اینه نی نی بیارم شوهرم روسینش بخوابوندش