2777
2789
عنوان

بى بى چك لطفا بيايد

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا كنين برايم لطفا توى اين شبهاى قدر

شبای قدر ک تموم شده دوستم ولی برات دعاکردم توهم منو دعا کن منم بیبی مثبت بزارم

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
دعا كنين برايم لطفا توى اين شبهاى قدر

شب های قدر ک تمام شدنزدیک عیده😞

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  
اره بابا حوصله خودمو ندارم کپی کردم شاید یکی توجه کنه جوابمو بده😂😂

😃😄😄ان شالله ک بارداری عزیزم 

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
عزیزم منم پریروز بی بی چک زدم یه حاله صورتی خیلی کمرنگ افتاد که با نور چراغ قوه دیده میشد ولی باردار ...

خداوند به سلامتى و صحتمندى طفل ات را در آعوش ات بذاره

😍لطفا دعا كنين بچه ام را سالم وصحتمند بغل كنم 😍
😃😄😄ان شالله ک بارداری عزیزم 

ایشالا دعا کن 🙏🙏

بخدا خستمه از انتظار،دوماهه رفتم تو اقدام

هر بار بی بی چک منفی میشه دنیا رو سرم خراب میشه

آخه بخاطر بارداری نه کلاس زبانم رو میرم نه اروبیک نه دانشگاه رفتم،همه رو تعطیل کردم تمرکزم رو گذاشتم رو بچه

هر ماه که میگذره انگار یکسال عقب میوفتم از برنامه هام

انشالله خیره ومثبت! کی میری آزمایش خون

نميدونم چون اينجا ازمايش كه برى تا برات وقت بذاره يه هفته در بر ميگيرد

ایشالا دعا کن 🙏🙏 بخدا خستمه از انتظار،دوماهه رفتم تو اقدام هر بار بی بی چک منفی میشه دنیا رو سرم ...

عزززیزززم دوماه ک چیزی نیس ان شالله بحق این ماه باردار باشی من نزدیکه دوساله اقدامم 😔😔من چی بگم 

ایشالا دعا کن 🙏🙏 بخدا خستمه از انتظار،دوماهه رفتم تو اقدام هر بار بی بی چک منفی میشه دنیا رو سرم ...

استرس نداشته باش ذياد در قصه اش هم نباش 

چون سر طفل أولم ماه اصلا يه ذره اميد نداشتم باردار شدم اما دگه ماه هايش هميشه توى فكر باردارى بودم نميشد

عزززیزززم دوماه ک چیزی نیس ان شالله بحق این ماه باردار باشی من نزدیکه دوساله اقدامم 😔😔من چی بگم&nb ...

اخی عزیزم ایشالا به زودی باردار میشی

من عاشق بچم دست خودم نیست

یه پسر ۵ساله دارم بعد از اون دوتا سقط خیلی بد داشتم

الان همش میترسم نکنه دیگه باردار نشم

استرس نداشته باش ذياد در قصه اش هم نباش  چون سر طفل أولم ماه اصلا يه ذره اميد نداشتم باردار شد ...

آره دقیقا خودم هم سر بچه اولم تا وقتی استرس داشتم خبری نبود ماه پنجم روزه گرفتم و کلا بیخیال شده بودم که دیدم باردارم