naz321naz مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 1346 عنوان بى بى چك لطفا بيايد 194 بازدید | 30 پست من پرى نامنظمى دارم امروز از تاريخ كه پريود شدم حساب كنم امروز ٥روز گذشته امروز تست كردم بسيار يه خط كمرنگ به مشكل قابل ديد است در بى بى چك افتيد آيا مثبت است به مشكل ديده ميشود يا همراه چراغ مبايل كسى مثل من بوده و باردار بوده باشد 😍لطفا دعا كنين بچه ام را سالم وصحتمند بغل كنم 😍 1398/03/13 | 17:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوی_شرقی۷۸ عضویت: 1398/02/11 تعداد پست: 1559 عکس بیبی تو بده متنفرم از جامعه ای که فساد درآن به حدی رسیده که نام هرفکر غلط و کثیفی را میگذراند روشن فکری! و من نمیدانم این انسان ها خدا و دستوراتش را کجای زندگی شان قرار میدهند؟
90nazanin عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 1983 هاله صورتیه؟ اگه صورتیه احتمالا مثبته علایمتو بگو یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
محبت۲۲ عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 5919 توهمین سایت خیلیامیگفت هاله رو با ذره بین وچراغ قوه دیدن وبارداربودن😊 چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم
naz321naz مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 1346 در عكس معلوم نميشه 😍لطفا دعا كنين بچه ام را سالم وصحتمند بغل كنم 😍
محبت۲۲ عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 5919 هاله صورتیه یا بی رنگ؟ چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم
رستا** عضویت: 1396/03/26 تعداد پست: 6944 منم دیروز باید پریود میشدمدو روز پیش یه رگه خونی خیلی کم دیدم،دیروزم باز لک دیدم اینقدر کم بود که به سختی دیدمدیروز بی بی چک زدم منفی شد،منم با اون لکه که دیدم منتظر پریودیم ولی فعلا خبری نیست😐😐
هدفhadaf عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 4627 عزیزم من وقتی بی بی چکم منفی بود چ با نور گوشی چ نورافکن هیچ خطی مشخص نبود .ان شالله ک باردار باشی الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
naz321naz مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 1346 علايم ام درد سينه نفخ و گنسيت البته قبل پرى هم سينه ام درد ميكرد 😍لطفا دعا كنين بچه ام را سالم وصحتمند بغل كنم 😍
فرانـک_خانــوم96 عضویت: 1397/10/25 تعداد پست: 1374 یکی دیگه هم بزار ولی احتمالِ زیاد مثبتِ .....😍 گـفـتنـد کــــــه او عـــــاشــــقِ گیـــســوی کمنــــــد اســت ،مـــوهـــایِ مــن از عصـــــرِ همـــــان روز بلنــــــد اســت ...♏
naz321naz مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 1346 هاله صورتیه یا بی رنگ؟ صورتى است 😍لطفا دعا كنين بچه ام را سالم وصحتمند بغل كنم 😍
90nazanin عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 1983 منم دیروز باید پریود میشدم دو روز پیش یه رگه خونی خیلی کم دیدم،دیروزم باز لک دیدم اینقدر کم بود که ... عاشقتم تو هر تایپیکی میرم اینو میزاری کپی کردی؟ان شالله ک بارداری گلم یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
90nazanin عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 1983 صورتى است پس ان شالله ک مامان شدیه یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
naz321naz مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 1346 یکی دیگه هم بزار ولی احتمالِ زیاد مثبتِ .....😍 واى خدا خدا از دهنت بشنوه انشالله يكى دو روز دگه ميزارم چون از دستى بى بى منفى ديدم هيچ دلم نميشود بذارم 😍لطفا دعا كنين بچه ام را سالم وصحتمند بغل كنم 😍