naz321naz مدیر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 1346 عنوان بى بى چك لطفا بيايد | مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 30 پست من پرى نامنظمى دارم امروز از تاريخ كه پريود شدم حساب كنم امروز ٥روز گذشته امروز تست كردم بسيار يه خط كمرنگ به مشكل قابل ديد است در بى بى چك افتيد آيا مثبت است به مشكل ديده ميشود يا همراه چراغ مبايل كسى مثل من بوده و باردار بوده باشد 😍لطفا دعا كنين بچه ام را سالم وصحتمند بغل كنم 😍 1398/03/13 | 17:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
90nazanin عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 1983 اخی عزیزم ایشالا به زودی باردار میشی من عاشق بچم دست خودم نیست یه پسر ۵ساله دارم بعد از اون دوتا س ... خدا نگه داره گل پسرتو عزیزم ان شالله بزودی باردار میشی و یدونه داداش یا اجی میاری واسه گل پسرت الهی آمین یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲