2777
2789
عنوان

عکس بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 66 پست
ن پوچ بود پریود شدم  با لخته

منم ماه قبل باردار شدنم هشت روز زودتر پریود شدم همون روز تست گذاشتم مثل تست شما شد البته من کلی امپول و قرص بارداری مصرف کرده بودم و درست ماه بعدش بدون دارو باردار شدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن دیر نیست  خودتو بزن بیخیالی  من الان ۲۰ روزه عقب انداختم  شاید مثل من لقاحت دیر ...

سخته، این ماه اگ نبودم میخوام برم سونو واس روز تخمک گذاری و شوهرمم بفرستم آز اسپرمبرا همین دوس دارم زودتر بفهمم که اگه نبودم پریود شم

بهترین لحظه زندگی من شد لحظه ای که عدد بتای بارداریم نشون داد تودلی مامان هههههههست خواب نیست رویا نیست واقعیته
مال من اولش خط تی سفید بود و دوروبرش صورتی بعد ۵ ساعت اینجوری شد

منم امروز زدم اونجور شد

فردا موعدمه

شما دوروز پیش اینجوری شده 

اگه باردار باشی امروز یا فردا نشون میده

اگه روزه ای الانم نشون میده

جوابشو برا من بزار امیدوار شم یکم انشالله حامله ای

منم امروز زدم اونجور شد فردا موعدمه شما دوروز پیش اینجوری شده  اگه باردار باشی امروز یا ف ...

فعلا بی بی ندارم خونه امروز موعدمه واسادم تا فردا اگه نشدم میزنم میخواستم برم آز پسفردا نمیدونستم تعطیلیه تا اون موقع طاقت نمیارم

بهترین لحظه زندگی من شد لحظه ای که عدد بتای بارداریم نشون داد تودلی مامان هههههههست خواب نیست رویا نیست واقعیته
پنجشنبه برو از

انشالا اگه تا امن موقع پری نشم ماه پیش هم رفتم آزمایش دادم شبش پری شدم

انشالله که خیره علایم نداری

فقط تیر کشیدن سینه و درد شدید ناف چند  روز پیش هم دوسه روز زیر دلم فقط سمت چپ میگرفت و ول میکرد