2789
عنوان

عکس بیبی چک

363 بازدید | 66 پست

دوستان بنظرتون این بیبی چک بعد ۵ ساعت چیه؟

ممنون میشم هرکی عکس بیبی چکش که هاله داشته بعد چند ساعت رو داره بده ببینیم و نتیجشو بگه

بهترین لحظه زندگی من شد لحظه ای که عدد بتای بارداریم نشون داد تودلی مامان هههههههست خواب نیست رویا نیست واقعیته

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

این کاذبه  برا منم پیش اومد  مثبت باشه بلافاصله دوخط میشه

مرسی

بهترین لحظه زندگی من شد لحظه ای که عدد بتای بارداریم نشون داد تودلی مامان هههههههست خواب نیست رویا نیست واقعیته
چند روز از موعدت گذشته ؟ یه سوالم من دارم چرا بتام انقدر کمه  ۱۳۳ هست  ۲۰ روز از موعدم ...

امروز موعدمه عکس مال دوروز پیشه

نه همیشه هم کاذب نیست ...من خودم سر بارداری دومم چند روز قبل پریودی شب بی بی چک زدم بعد چند ساعت هاله انداخته بود ... دوباره 1 روز که پریودم عقب افتاد بی بی چک زدم و همون لحظه مثبت شد ....جوابشم درست بود باردار بودم

امروز موعدمه عکس مال دوروز پیشه

بازم فردا بزن .دارو مصرف کردی؟

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
حداقل بزار یه هفته بگذره  اخه من ۲۰ روزه از موعدم گذشته و ده روز پیش بیبی ام منفی بود  ا ...

خوب لقاحت دیر بوده دیگه مبارکه منم دعا کن

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤