بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام نینی، حال عجیبی دارم یه حال خیلی خوب، یه حس تازه انگاری روبهروی من از امروز در یه دنیای خیالی بازه دنیایی که با اون به هم رسیدیم بدون تو یه لحظه اونجا نیستم تو اومدی پا تو دلم گذاشتی تو با منی، من دیگه تنها نیستم🤰
من بعد چهار روز تاخیر بتام سیصد بود دوروز بعدش هم نهصد همه میگفتن پایینه یه دکترهم گفت احتمالا خارج رحمه ولی دکتری که تحت نظرش بودم وقتی بتاها رو دیدی دوباره فرستاد ازمایش که باز شده بود هزارونهصد گفت چون تنبلی تخمدان داشتی و پریودی نامنظم احتمال زیاد لقاح دیر انجام شده و بتات همینکه چهل وهشت ساعت بالا میره یعنی همه چی خوبه ...شماهم چهل وهشت ساعت بعد ازمایش تو همون ازمایشگاه برو بتا بده انشاالله که دوبرابر میشه
سلام نینی، حال عجیبی دارم یه حال خیلی خوب، یه حس تازه انگاری روبهروی من از امروز در یه دنیای خیالی بازه دنیایی که با اون به هم رسیدیم بدون تو یه لحظه اونجا نیستم تو اومدی پا تو دلم گذاشتی تو با منی، من دیگه تنها نیستم🤰