2789
عنوان

بیبیچک

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 41 پست
وااای چه خوب که طاقت آوردی من نمیتونم بیشتر از ۴۲روز واستم

بیشتر از۴۲ روز؟😂

دوسدارم متفاوت باشم٩٩/٧/١٠ انشاا... تاپيك ميزنم و از خوشي زياد نيشم بسته نميشه          بلند بگو الهي آمين👌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

إهههه ینی باردار نبودید؟

نه   

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
إهههه ینی باردار نبودید؟

نه   

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
بیشتر از۴۲ روز؟😂

آره خب الان ۴۲ روزه از اول پریودی قبلیم میگذره حالا فردا میرم آز میدم دعا کنید تا فردا پریود نشم

بهترین لحظه زندگی من شد لحظه ای که عدد بتای بارداریم نشون داد تودلی مامان هههههههست خواب نیست رویا نیست واقعیته

یه چیزیم بگم خیلی زودزود گرسنم میشه و غذا زیاد میخورم

بهترین لحظه زندگی من شد لحظه ای که عدد بتای بارداریم نشون داد تودلی مامان هههههههست خواب نیست رویا نیست واقعیته
آره خب الان ۴۲ روزه از اول پریودی قبلیم میگذره حالا فردا میرم آز میدم دعا کنید تا فردا پریود نشم

اها سیکلت۴۲روزس؟ فک کردم میگی از موعدم ۴۲ روز میگذره بعد بی بی میزنم. انشاا... مثبته گلم توکلت به خدا باشه

دوسدارم متفاوت باشم٩٩/٧/١٠ انشاا... تاپيك ميزنم و از خوشي زياد نيشم بسته نميشه          بلند بگو الهي آمين👌
اها سیکلت۴۲روزس؟ فک کردم میگی از موعدم ۴۲ روز میگذره بعد بی بی میزنم. انشاا... مثبته گلم توکلت به خد ...

آره ولی ماه قبل ۴۲شد الانم ۴۲روزه حساب میکنم ولی خب خب قبلنا۳۰روزه بود

یه چیزیم بگم خیلی زودزود گرسنم میشه و غذا زیاد میخورم

من اولا ویار شدید داشتم گرسنه بودم اما نمیتونستم چیز زیادی بخورم تا دکتر بهم قرص دمیترون داد. بعد اون دیگه بهتر بودم منم خیلی گرسنم میشه حتی شبا ساعت۲-۳ بیدار میشم دوباره شام میخورم😁

توکل میکنم به خدا فردا میرم آز میدم میخوام واسه تیروییدم هم آز بدم خیلی وقته واسادم موعدم بشه که بگم تیتر بارداری هم بگیره، دعا کنید تا فردا پری نشم

واااای فردا هم که تعطیلیه خدایاااا