بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برا من مدیکور پر رنگ پر رنگ بود اما آز دادم منفی بود
بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
چون پریودام منظم نبود و تا ۲هفته ام سابقه عقب انداختن داشتم هفت روز اول فک نمیکردم باردار باشم تا اینکه دیدم بی دلیل اوق میزنم😂 هر کاری میکردم نزنم نمیشد😂😂 شوهرم فهمیده بود باردارم اما خودم میگفتم نه بابا😁 تا اینکه بالاخره بی بی چک زدم و فرتی دوتا خطش قرمز شد😍 وای که چه روز خوبی بود. بی بی چکو میدیدم اوق میزدم😂 مخصوصا ادرار روشو😁😂
دوسدارم متفاوت باشم٩٩/٧/١٠ انشاا... تاپيك ميزنم و از خوشي زياد نيشم بسته نميشه بلند بگو الهي آمين👌