2789
عنوان

بیبیچک

276 بازدید | 41 پست

سلام دوستان این بی بی چک رو سه روز مونده به موعد پریودیم گذاشتم بعد پنج ساعت اینجوری شد کسی تجربه این مدل بیبی رو نداشته؟بیبیم مدیکوره

پنج روز قبل موعد هم یه دیکور گذاشتم تا ظهرش که منفی بود بعد ۴۸ساعت اتفاقی دیدم ازین کمرنگتر شده بود

بهترین لحظه زندگی من شد لحظه ای که عدد بتای بارداریم نشون داد تودلی مامان هههههههست خواب نیست رویا نیست واقعیته

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چی بگم بعده ۵ ساعت؟؟؟

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
منفیه من دوماه بااین امیدوارشدم الکی هرماه آزمایش میدادم باز منفی بود فقط تا پنج دقیقه قابله قبوله&n ...

پس منفیه؟ الان امروز روز موعدمه فردا اگر پری نشدم دوباره یه بیبی میزنم ببینم

بهترین لحظه زندگی من شد لحظه ای که عدد بتای بارداریم نشون داد تودلی مامان هههههههست خواب نیست رویا نیست واقعیته
چی بگم بعده ۵ ساعت؟؟؟

هممم تجربه نداشتید شما؟

این مدیکور اعصاب همه رو داغون کرده ها اول منفی میشه مینداری آشغالی یه هقته بعد میبینی هاله انداخته ...

😟

سلام ماله من اینجوری شد ولی بعد از ۱ دقیقه

اما یه کم کمرنگ تر هست 

اما امیدی ندارم 

نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
هممم تجربه نداشتید شما؟

برای من ۲ دقیقه بعد هاله می نداخت

عکساش هست تو تاپیکام

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
سلام ماله من اینجوری شد ولی بعد از ۱ دقیقه اما یه کم کمرنگ تر هست  اما امیدی ندارم

از موعدت گذشته؟

ان‌شاءالله مثبته بی‌بی چکت رو عوض کن فردا دوباره تست کن

یادم رف بگم دیروز روژان بعد پنج ساعت هم منفی بود انداختمش 

زود زدی وایسا ۳ روز تا یه هفته دیگه بزن. وای یادش بخیر ۲۳ اذر پارسال ساعت ۷صبح با چشمای خوابالو بعد ۱۴ روز عقب افتادن بی بی زدم مثبت شد 😍☺️ چه روز خوبی بود 💋 خدا هیچ بی بی چکیو منفی نذاره😊 بگو آمين🐥

دوسدارم متفاوت باشم٩٩/٧/١٠ انشاا... تاپيك ميزنم و از خوشي زياد نيشم بسته نميشه          بلند بگو الهي آمين👌