2789
عنوان

بیبیچک

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 41 پست
بعد ۵ دقیقه اعتبار نداره عزیزم زیاد عجله نکن بزار از موعدت بگذره

آخه پریودیام نامنظمه دفه پیش تا ۴۲ روز کشید در صورتی که قبلا ۳۰ روز بود ایندفه هم من به حساب ۴۲ روز امروز موعدمه

بهترین لحظه زندگی من شد لحظه ای که عدد بتای بارداریم نشون داد تودلی مامان هههههههست خواب نیست رویا نیست واقعیته
پس منفیه؟ الان امروز روز موعدمه فردا اگر پری نشدم دوباره یه بیبی میزنم ببینم

بمون پنج روز بعداز گذشت وقت پریودت بزن فردا خیلی زوده خودمم الان ۱۵ روز از پریودم گذشته ولی نشدم بی بی هم میزنم منفیه 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

برا من مدیکور پر رنگ پر رنگ بود اما آز دادم منفی بود

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
زود زدی وایسا ۳ روز تا یه هفته دیگه بزن. وای یادش بخیر ۲۳ اذر پارسال ساعت ۷صبح با چشمای خوابالو بعد ...

واااااای چجوری چهارده روز طاقت آوردی

بهترین لحظه زندگی من شد لحظه ای که عدد بتای بارداریم نشون داد تودلی مامان هههههههست خواب نیست رویا نیست واقعیته
از موعدت گذشته؟

امروز موعدم هست

نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
برا من مدیکور پر رنگ پر رنگ بود اما آز دادم منفی بود

إهههه ینی باردار نبودید؟

برای من ۲ دقیقه بعد هاله می نداخت عکساش هست تو تاپیکام

پس مثبت بوده 

یادم رف بگم دیروز روژان بعد پنج ساعت هم منفی بود انداختمش 

پس منفیه اگه اینجوره

من روژان استفاده کرده بودم بعد بیست دقیقه هاله انداخت البته فکر کنم ۳ یا ۴ روز قبل موعد دوباره یه روز قبل موعد زدم مثبت شد

ان‌شاءالله شما هم زودی یه نی‌نی بیاد تو دلت😍😍😍

امروز موعدم هست

پس باهمیم توروخدا همدیگرو خبردار کنیم

پس منفیه اگه اینجوره من روژان استفاده کرده بودم بعد بیست دقیقه هاله انداخت البته فکر کنم ۳ یا ۴ روز ...

چه خوب مبارکت باشه عزیزم

مبارکه گلم  برا دوست من24سیکلش نشون داد با هاله https://www.instagram.com/p/Bx6n5zXFYyM/?igs ...

بعد پنج ساعت اینجوری شده ها

واااااای چجوری چهارده روز طاقت آوردی

چون پریودام منظم نبود و تا ۲هفته ام سابقه عقب انداختن داشتم هفت روز اول فک نمیکردم باردار باشم تا اینکه دیدم بی دلیل اوق میزنم😂 هر کاری میکردم نزنم نمیشد😂😂 شوهرم فهمیده بود باردارم  اما خودم میگفتم نه بابا😁 تا اینکه بالاخره بی بی چک زدم و فرتی دوتا خطش قرمز شد😍 وای که چه روز خوبی بود. بی بی چکو میدیدم اوق میزدم😂 مخصوصا ادرار روشو😁😂

دوسدارم متفاوت باشم٩٩/٧/١٠ انشاا... تاپيك ميزنم و از خوشي زياد نيشم بسته نميشه          بلند بگو الهي آمين👌
چون پریودام منظم نبود و تا ۲هفته ام سابقه عقب انداختن داشتم هفت روز اول فک نمیکردم باردار  ...

وااای چه خوب که طاقت آوردی من نمیتونم بیشتر از ۴۲روز واستم