2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسیار کار ناشایستی هست  (الکی گفتم تقلب خیلیم حال میده)    

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
من هميشه تقلب مي رسوندم اما از روي كسي تقلب نمي كردم توي مدرسه و دانشگاه خيلي روم حساب ميكردن آبروم ...

خب تو زحمت میکشیدی درسته؟؟ چجوری میتونستی این کارو بکنی اخه ضایع کردن حق خودت و دیگرانم هس

خب تو زحمت میکشیدی درسته؟؟ چجوری میتونستی این کارو بکنی اخه ضایع کردن حق خودت و دیگرانم هس

چرا ضايع كردن حق ديگرانه؟ به ديگران چه مربوط؟ از روي من مينوشتن منم راضي بودم 

امتحان عربی داشتیم بعد یکی جلوی من نشسته بود خلاصه نمیشد برسونم راستش از ته دلمم راضی نیستم دیگه.  بعد امتحان بعدش یکی بهم گفت تو عربی رو زود تموم کردی میخاستی بری میزاشتی بچها هم نگاه کنن گفتم گذاشتم خب ولی تشریحیارو نمیشد میگه باید براشون میخوندی😮😮😮😮😮

یعنی اگه کسی نخاد ب کسی برسونه نظرتون چیه راجبش

خب من که به همه میدادم ولی چند نفر بودن خودمونو میکشتیم بهمون تقلب نمیدادن..ازشون بدم میومد حرص میخوردم..ولی خب آدم خودش بخونه محتاج دیگران نشه وسلام

عزیزم گارد نگیر😂 محاکمت نمیکنم ک داریم حرف میزنیم بیخیال 

نه گارد نگرفتم والا، منم عادي گفتم بخدا😆 تازه محاكمه هم بكني ميگم دوتا سوال ارزش نداره دل دوستام و همكلاسي هام و بشكنم. انقدر سوتي دادم توي دانشگاه و مدرسه كه نگووووو