2777
2789
اره بابا من میگم هرموقع که ازدواج کردم اگه بچه  دارشدم فقط میرم سزارین من مامانمم21سال پیش سزار ...

خوب سزارین انتخاب خدبی نیس

طبیعی واقعا اونقدر که میگن سخت نیس

هزاران سال قبل و بعد مادرشما خیلی ها طبیعی رو انتخاب کردن هنوزم زنده و راضین 

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بابا من میگم هرموقع که ازدواج کردم اگه بچه  دارشدم فقط میرم سزارین من مامانمم21سال پیش سزار ...

البته الان خیلی سخت میگیرن به راحتی اجازه سزارین نمیدن دقت هم بکنی واقعا عوارض دی داره سزارین ولی خداییش طبیعی ترسناکه 

😊
دیگه سلیقه ایه . خانواده همسرش میگفتن یاس اسم گله خواهرشم بزار یاسمن یا یاسمین دوستم گذاشت یسنا  ...

اوناهم ندوس. بین اسمای غیر مذهبی فقط یاس به دلم نشسته

آخه اسم پسرو قرار شد شوهرم انتخاب کنه اسم دخترو من 😆 با الیاس ریماس انتخاب کردم که شوهرم نپسندید😅 ...

همین عرفان خوبه اما ارغوان نعععععع

خدایا هوای دلم را داشته باش...........
البته الان خیلی سخت میگیرن به راحتی اجازه سزارین نمیدن دقت هم بکنی واقعا عوارض دی داره سزارین ولی خد ...

عوارض که نداشته واسه مادرم خداروشکر ولی اره الان به  راحتی اجازه سزارین نمیدن

خدایا هوای دلم را داشته باش...........

ان شاءالله سالم باشه 

پسر باشه امیرعباس

دختر باشه ریحانه یا فاطمه حسنا

💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون  ....... امیرعباس جانم  روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤
آخه اسم پسرو قرار شد شوهرم انتخاب کنه اسم دخترو من 😆 با الیاس ریماس انتخاب کردم که شوهرم نپسندید😅 ...

یچیز بگم بخندی من داشتم پستت رو میخوندم دیدم شوهرمم داره نگاه میکنه یهو برگشتم نگاش کردم بااخم که یعنی چرا داری تو صفحه ام نگاه میکنی هول شد گفت یجور نوشته انگار الان جفت بچه اش موجود بغلشه والا ... قیافه من 🤭 قیافه شوهرم 😒

عوارض که نداشته واسه مادرم خداروشکر ولی اره الان به  راحتی اجازه سزارین نمیدن

عوارض داره اما ادم فکرشم نمیکنه مال سزارین باشه 

من خودم تجربه هردو رو دارم، 

همین عرفان خوبه اما ارغوان نعععععع

منم دقیقا از ارغوان خوشم نیومد 😐 ایلیا و آیلین هم قشنگه راضی نمیشه یاسین و یاسمین باز راضی نمیشه حالا تا بچه بیاد خدا میدونه سرچندتا اسم بحثمون شده😆

😊