2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مانلی عاشقشم ولی فعلا که خدا بچه نداده بهم امیدوارم بده بزارم مانلی

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
ان شاالله به زودی دامنتون سبز بشه

مرسی عزیزم تا خواست خدا چی باشه، انشااله هرچی به صلاحه

خدایاا... من دلم قرصه، کسی غیر از تو با من نیست، خیالت از زمین راحت حتی روز روشن نیست، کسی اینجا نمیبینه که دنیا زیر چشماته، یه عمره یادمون رفته زمین دار مکافاته، فراموشم شده گاهی که این پایین چه ها کردم، که روزی باید از اینجا به پیش تو برگردم، وقت برگشتن یکم با من مدارا کن، شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن...

اگه خدا لایق بدونه میخوام دختر شد حسنا بزارم تو قران اسمشو پیدا کردم اگه پسرم شد یه اسم مذهبی 

برام دعا کنید بشه

میشه برا مامان شدنم و همه منتظرا یه صلوات بفرستید ممنون😚😘😙
اخه میگی دختر گناه داره شما پدرمادرش باشین معلومه خیلی شیطونین

آها😆 نه بابا اونقدرام نیستیم 

ولی تا چهار ماه پیش دوس داشتم دختر داشته باشم اما الان دیگه نه ،،،چهار ماه پیش سقط کردم دوس ندارم دختر بیارم و یک روزی همچین اتفافی براش بیوفته کلا دختر خیلی غصه داره یک عمر آدم با خون دل بزرگ میکنه آخرشم دست کسی میسپارش که نمیدونه قراره چجوری باهاش رفتار کنه ازش خوب مراقبت کنه یا نه؟ هی باید مواظب باشی غصه نخوره ولی پسر یکم پوست کلفته همینکه درست تربیتش کنی مطمئنی هم خودشو خوشبخت میکنه هم زن و بچه شو غصه خوردن هم نداره  

😊
😢فکرشم آدمو میکشه از استرس

من شب قبل اینکه برم بیمارستان استرس داشتم.وقتی وارد بیمارستان شدم بوی الکل و.. رو فهمیدم دوباره آشوب تو دلم پیچید

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤