2777
2789
یچیز بگم بخندی من داشتم پستت رو میخوندم دیدم شوهرمم داره نگاه میکنه یهو برگشتم نگاش کردم بااخم که یع ...

به شوهرت بگو یهو دیدی چند ماه دیگه گفتن دوقلو پسر دختر بارداری اونوقته که جفتشون بغلم میشن برا خدا کاری نداره😊

😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب سزارین انتخاب خدبی نیس طبیعی واقعا اونقدر که میگن سخت نیس هزاران سال قبل و بعد مادرشما خیلی ها ...

من مادرم تجربه هردوروداره ومیگه طبیعی خیلی سخت تره

خدایا هوای دلم را داشته باش...........
من مادرم تجربه هردوروداره ومیگه طبیعی خیلی سخت تره

البته از وقتی زایمان بدون درد اومده خیلی بهتر شده مامانتون سالها پیش زایمان کردن خیلی سخت بوده ولی الان زایمان در آب زایمان آسان و هزارتا مدل اومده فکر کنم به سختی قدیم نیس

😊
البته از وقتی زایمان بدون درد اومده خیلی بهتر شده مامانتون سالها پیش زایمان کردن خیلی سخت بوده ولی ا ...

اون که صددرصداما یه خانومی اینجابودکه میگفت زایمان بدون دردروانتخاب کرده نتونسته خوب زایمان کنه وزوربزنه بچش مرده😱😱  اسمش بدون درده وگرنه باید4-5سانت بازباشی که واست آمپول بزنن یعنی بعدازکلی درد😕😕

خدایا هوای دلم را داشته باش...........

من باردار نیستم ولی یه لیست اسم نوشتم. 

دلسا درسا گیسو صدف طناز تیام دیانا دلارام لیدا یاسمین .‌..

اسم پسر هم پارسا و پرهام و مانی فقط دوست دارم

عشق آن باشد که حیرانت کند بی نیاز از دین و ایمانت کند... مولانا
اون که صددرصداما یه خانومی اینجابودکه میگفت زایمان بدون دردروانتخاب کرده نتونسته خوب زایمان کنه وزور ...

خب بدون درد هم رد شدن😊 گزینه بعدی زایمان در آب ، در مورد این موردی نداری؟ 

😊

دخترم نیکی باشه

پسرم نمیدونم مرددم، آریا، آرین، امین، بردیا، وریا هم نظر شوهرمه

البته 2ساله چشم انتظارم خدا چه گلی نسیبمون میکنه😳😳😳

خدایاا... من دلم قرصه، کسی غیر از تو با من نیست، خیالت از زمین راحت حتی روز روشن نیست، کسی اینجا نمیبینه که دنیا زیر چشماته، یه عمره یادمون رفته زمین دار مکافاته، فراموشم شده گاهی که این پایین چه ها کردم، که روزی باید از اینجا به پیش تو برگردم، وقت برگشتن یکم با من مدارا کن، شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن...