2777
2789
مجردم اماچندشب پیش خاطره توخوندم یه جوری تعریف کردی انگار خیلی راحته وجدانا اونقدراسون بودزایمان طبی ...

مرسی گلم ایشالله بزودی عروس شی

من هم مامای همراه داشتم هم بیمارستان خصوصی بودم

عزیزم آسون آسون نبود ولی وقتی که آوردنش گذاشتنش رو قلبم همچی تموم شد

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
من نی نیم ۲۰ روزه اومده اسمش آدریاناس اینم خاطره اومدنش😍 https://www.ninisite.com/discussion/to ...

من خاطرتتونو خوندم انشالله دختر نازت زیر سایه خودت و همسرت بزرگ بشه 

اخراش احساساتی شدم اونجا ک بند نافشو باباش برید😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما که اول قرار بود الیاس بذاریم چند ماه بعد اسمشو دانیال گذاشتیم چندماه بعدش از دانیال زده شدیم الان ...

الیاس نذارناموسن یاد شیطانه توفیلم اغماافتادم 😣

همین عرفان خیلی قشنگه هم تقریبامذهبیه هم به روزه 

خدایا هوای دلم را داشته باش...........
اوووو خدا بزرگه من که واسه پسرام خواهر اوردم انقدر نیومده ماشاالله خوش روزیه... 

ما هم توکل کردیم به بزرگی خودش . ووووی عزیزم خدا برات حفظشون کنه انشاالله گل دخترتم بسلامتی بیاد بغلت . اسماشونو چی گذاشتی؟ 

من خاطرتتونو خوندم انشالله دختر نازت زیر سایه خودت و همسرت بزرگ بشه  اخراش احساساتی شدم اونجا ...

مرسی گلم

افتخار دادی که خوندی

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
ما هم توکل کردیم به بزرگی خودش . ووووی عزیزم خدا برات حفظشون کنه انشاالله گل دخترتم بسلامتی بیاد بغل ...

محمدمهدی محمدحسین دخترمو فاطمه خواهرشو زهرا یا معصومه

یاس هم دوس دارم ولی چیزی که بهش بخوره پیدا نکردم

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘
محمدمهدی محمدحسین دخترمو فاطمه خواهرشو زهرا یا معصومه یاس هم دوس دارم ولی چیزی که بهش بخوره پیدا نک ...

خدا برات حفظشون کنه . من دوستم دوقلو اورد گذاشت یاس و یسنا البته سه قلو بودن یکیشونم پسر که گذاشت یاسین

😢فکرشم آدمو میکشه از استرس

اره بابا من میگم هرموقع که ازدواج کردم اگه بچه  دارشدم فقط میرم سزارین من مامانمم21سال پیش سزارینوانتخاب کرده

خدایا هوای دلم را داشته باش...........
الیاس نذارناموسن یاد شیطانه توفیلم اغماافتادم 😣 همین عرفان خیلی قشنگه هم تقریبامذهبیه هم به روزه&n ...

آخه اسم پسرو قرار شد شوهرم انتخاب کنه اسم دخترو من 😆 با الیاس ریماس انتخاب کردم که شوهرم نپسندید😅 با دانیال فریال 😂 البته فریالو دوس داشت چند روزه یهو نظرش عوض شد گفت عرفان و ارغوان 😅 منم گفتم حالا که خودت اسسم انتخاب میکنی هیچکدوم 😑 من قراره نه ماه تو شکمم داشته باشم نه جنابعالی

😊