2777
2789
عنوان

زیگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 70 پست

[QUOTE=92330115]ن[/QUOT

پس دقیقا کاندومو واسه چی استفاده میکردی؟؟؟ 

این بیماری پوست به پوست منتقل میشه از اسپرم نیست که..

بانو معذرت میخام میشه بگی روی الت تناسیلی همسرتونه یا رو قسمت عانه چون این مهمه🤔🤔🤔

خدایا مرسی که دخترمو بهم دادی تا یادم نره همیشه بگم شکرت🙏🙏🙏🙏 هروقت نی نی چهل روزه یا خانوم باردهر میبینم تا چند ساعت از ترس میلرزم .. تیکر تولد یک سالگی پرنسسمه... و تا ابد دیگه بچه نمیخام😕😕😕
بله اشتباه بزرگ کردی،،،، برای خانم ها میمونه و ممکن سرطان دهانه رحم بشه،،،، نپرسیدی از کحا زگیل گرفت ...

مهم نبود برام و نیست انقد که عاقاست

گروه ابی💙💙💙وزن اولیه 75.600💙   هدف اول 73🔐هدف دوم 70 🔐وزن هدف67🔐     من میخوام پس میتونم شروع رژیم 26دی 99.به کمک گروه بامداد خمار

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

[QUOTE=92330115]ن[/QUOT پس دقیقا کاندومو واسه چی استفاده میکردی؟؟؟  این بیماری پوست به پوست م ...

بله رو الت تناسلیشع

گروه ابی💙💙💙وزن اولیه 75.600💙   هدف اول 73🔐هدف دوم 70 🔐وزن هدف67🔐     من میخوام پس میتونم شروع رژیم 26دی 99.به کمک گروه بامداد خمار
خب چرا درمان نمیکنه؟زگیلش چیه خب؟خطرناکه؟

نمیتونست بخاطر شرایطی.نمیدونم خطرناکه یان

بله رو الت تناسلیشع

خوب پس کاندومو به درستی داشتی استفاده میکردی پس چرا درش اوردی🤔🤔🤔 

ولی خواهر جان فک نکنم همسرتون دکتر رفته باشه چون میگی درمان نکرده ضایعاتو.. حالا بفرستش دکتر شاید اصلا زگیل نباشه شاید پاپیول مردانه باشه ... و خودتم در اسرع وقت برو واکسن بزن چیزی نیست نترس

خدایا مرسی که دخترمو بهم دادی تا یادم نره همیشه بگم شکرت🙏🙏🙏🙏 هروقت نی نی چهل روزه یا خانوم باردهر میبینم تا چند ساعت از ترس میلرزم .. تیکر تولد یک سالگی پرنسسمه... و تا ابد دیگه بچه نمیخام😕😕😕
توی خانمها ویروسش باعث سرطان دهانه رحم میشه عزیزم،شوهرت رو بفرست درمان کنه،اگر بارداری به دکترت بگو ...

ن باردار نیستم واسه خودم نمیترسم اخرش مرگ یا سرطان واسه بچه دار شدنمون فقط میترسم اگه سزارین شم مشکلی نداره؟

ن باردار نیستم واسه خودم نمیترسم اخرش مرگ یا سرطان واسه بچه دار شدنمون فقط میترسم اگه سزارین شم مشکل ...

زگیل که ایدز یا هپاتیت نیست که بخاد به بچه منتقل بشه فقط در مواقع زایمان باید سز بشی چون زایمان طبیعی ممکنه باعث انتشار زیگل مادر در راه تنفسی نوزادش بشه 

یبار مطب بودم زوج جوان اومده بودن خانمه پز از زگیل،،، گفت شوهرم گفته نرو ولشون کن،،،،، خانم دکتر گفت برو آزمایش بده،،، بعد ک رفت گفت بله آقا بایدم بترسهخانم بیاد دکتر 

خوب پس کاندومو به درستی داشتی استفاده میکردی پس چرا درش اوردی🤔🤔🤔  ولی خواهر جان فک نکنم همس ...

شوهرم تو دوران نامزدیمون رفت دکتر گفت زیگیل بعد بخاطر مشکلات من دیگ دنبالشو نگرفت تا امشب خیلی دوستم داره ترسیده خیلی منم بخاطر اون نمیتونم ترسمو نشون بدم ولی نگرانم

شوهرم تو دوران نامزدیمون رفت دکتر گفت زیگیل بعد بخاطر مشکلات من دیگ دنبالشو نگرفت تا امشب خیلی دوستم ...

وا خواهر جان کرایو که چیزی نیست من دیدم میرن ۵ دقیقه تو یه مطب انجام میدن توهم نترس با یه بار که حالا ولی برو واکسن بزن اگه زیر ۲۶ سالی که عالیه برو بزن

آهان،،،، آقایی از خودتون،،، زگیل تناسلی از رابطه های زیاد 

از خیلی راه های دیگم انتقال پیدا میکنه تو همین گوگل یه سرچ بزنید

شوهرم تو دوران نامزدیمون رفت دکتر گفت زیگیل بعد بخاطر مشکلات من دیگ دنبالشو نگرفت تا امشب خیلی دوستم ...

اگ نگران بود قطعا همون دکتر بهش گفته واگیر داره،، مشکلات من چیه،،،، یه آمپول و یکم دارو،، اگ بفکر تو بود تا درمان نمیشد لمس ت نمی‌کرد