2777
2789
عنوان

زیگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 70 پست

در ضمن بانو زیگل در صورتی که از بین بره در رابطه خللی ایجاد نمیکنه 

خدایا مرسی که دخترمو بهم دادی تا یادم نره همیشه بگم شکرت🙏🙏🙏🙏 هروقت نی نی چهل روزه یا خانوم باردهر میبینم تا چند ساعت از ترس میلرزم .. تیکر تولد یک سالگی پرنسسمه... و تا ابد دیگه بچه نمیخام😕😕😕

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب چرا شوهرت درمان نمیکنه؟

شرایطشو نداشت بخاطر مشکلات من

گروه ابی💙💙💙وزن اولیه 75.600💙   هدف اول 73🔐هدف دوم 70 🔐وزن هدف67🔐     من میخوام پس میتونم شروع رژیم 26دی 99.به کمک گروه بامداد خمار
من شنیدم زگیل با کاندومم منتقل میشه

مال منم جا تعجب داست رو پوستم ایجاد نشده بود

گروه ابی💙💙💙وزن اولیه 75.600💙   هدف اول 73🔐هدف دوم 70 🔐وزن هدف67🔐     من میخوام پس میتونم شروع رژیم 26دی 99.به کمک گروه بامداد خمار
شوهرت گریه میکنه؟ برای چی،؟ یعنی زگیل خطرناکه؟

اره

توی خانمها ویروسش باعث سرطان دهانه رحم میشه عزیزم،شوهرت رو بفرست درمان کنه،اگر بارداری به دکترت بگو ،چون طبیعی دیگه زایمانت نمیکنن و باید سزارین کنی چون بچه زگیل گلو و بینی میگیره در صورتی که داشته باشی شما

چرا شوهرت درمان نکرده تو این مدت؟باردارم هستی؟ 

ن عزیز باردارنیستم