2777
2789
عنوان

زیگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 70 پست
حالا شما یه صلوات بفرست عزیزم كوتاه بیا گل راضی و بلبل هم راضی اینا از هم راضی هستن ما چیكار گذشته ا ...

هرکس یه گذشته ای داره من خودم کم خطا نکرده بودم شوهرم هرجور بوده پام وایساده بدون جهاز بدون خانواده تک و تنها همچی رو باهم ساختیم جایی که خانوادم نبوده شوهرم پشتم بوده منم رو یه چیزهای چشم پوشی کردم

گروه ابی💙💙💙وزن اولیه 75.600💙   هدف اول 73🔐هدف دوم 70 🔐وزن هدف67🔐     من میخوام پس میتونم شروع رژیم 26دی 99.به کمک گروه بامداد خمار
آخه،،،،، ادم از گول خوردن بعصی از زنها ناراحت میش 

من گول نخوردم گولم قبل ازدواج شوهرم بهم گفت مشکلشو 

گروه ابی💙💙💙وزن اولیه 75.600💙   هدف اول 73🔐هدف دوم 70 🔐وزن هدف67🔐     من میخوام پس میتونم شروع رژیم 26دی 99.به کمک گروه بامداد خمار

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انشالا كه خوشبخت باشین عزیزم بیماریتونم رفع بشه

فدایت

هرکس یه گذشته ای داره من خودم کم خطا نکرده بودم شوهرم هرجور بوده پام وایساده بدون جهاز بدون خانواده ...

آهان پس هیجی،،، ولی قبلش بایست حتما آزمایش های مختلف درمان میکردی،،، چون خدایی نکرده،، سرطان دهانه رحم یا سوزاک اگ بگیری وادایلاست،،،،، حال ا هم سریع برو پزشک 

گ

فقط استفاده از کاندوم باعث جلوگیری از انتقال زیگیل تناسلی نمی باشد. استفاده از حوله مشترک و یا حتی تماس پوست با پوست نیز باعث انتقال ان میشود. پیشنهاد میکنم حتما با یک پزشک اورولوژیست یا حداقل پزشک پوست مشورت کنید تا بیشتر شما را راهنمایی کند تا پیشگیری نمائید چون درمان سخت و طافت فرسایی دارد

آهان پس هیجی،،، ولی قبلش بایست حتما آزمایش های مختلف درمان میکردی،،، چون خدایی نکرده،، سرطان دهانه ر ...

ممنون عزیزم از راهنمایت

چیکار کردی استارتر؟ منم شرایط تورو دارم

امروز رفتم دکتر خواهر گفت هیچ مشکلی نیست یا برو دکتر همراه پاپ اسمیر یه ازمایش دیگم ازت میگیره مث پاپ اسمیر هزینش ۲۰۰الی ۳۰۰یا صبر کن رو پوستت ایجاد شه بعد لیزر کن نگرانی نداره

امروز رفتم دکتر خواهر گفت هیچ مشکلی نیست یا برو دکتر همراه پاپ اسمیر یه ازمایش دیگم ازت میگیره مث پا ...

عزیزم میشه بگی چرا دکتر بهت گفت مشکلی نیست مگه زگیل نبوده پس چرا دکتر به دوستم گفت حتی اگه تو زگیل نداشته باشی شاید ویروسش تو بدنت اومده باشه ممنون میشم جوابم وبدی راستی بازم گفت کاندوم استفاده کن ؟