2777
2789
عنوان

زیگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 70 پست
زگیل که ایدز یا هپاتیت نیست که بخاد به بچه منتقل بشه فقط در مواقع زایمان باید سز بشی چون زایمان طبیع ...

ممنون عزیزم بخاطر راهنمایی خوبت

گروه ابی💙💙💙وزن اولیه 75.600💙   هدف اول 73🔐هدف دوم 70 🔐وزن هدف67🔐     من میخوام پس میتونم شروع رژیم 26دی 99.به کمک گروه بامداد خمار

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنون عزیزم بخاطر راهنمایی خوبت

😍😍

خدایا مرسی که دخترمو بهم دادی تا یادم نره همیشه بگم شکرت🙏🙏🙏🙏 هروقت نی نی چهل روزه یا خانوم باردهر میبینم تا چند ساعت از ترس میلرزم .. تیکر تولد یک سالگی پرنسسمه... و تا ابد دیگه بچه نمیخام😕😕😕

[QUOTE=92331591]از خیلی راه های دیگم انتقال پیدا میکنه تو همین گوگل یه سرچ بزنید[/QUOTE بله،،،، ولی امکانش بسیار بسیار بسیار ظعف مگر شوهر شما از حوله کسی استفاد ه کرده باشه اونم خیلی ضعیف احتمالش فقط تماس 

وا خواهر جان کرایو که چیزی نیست من دیدم میرن ۵ دقیقه تو یه مطب انجام میدن توهم نترس با یه بار که حال ...

اخه ما مرکزش که رفتیم گفت بعد حتی یکبار رابطه ام دیگ واکسن فایده نداره حتی با کاندوم اگه رابطه داشته باشید

گروه ابی💙💙💙وزن اولیه 75.600💙   هدف اول 73🔐هدف دوم 70 🔐وزن هدف67🔐     من میخوام پس میتونم شروع رژیم 26دی 99.به کمک گروه بامداد خمار
لزوما نمیشه گفت رابطه های زیاد حتی یه رابطه پوستی ساده هم میتونه منتقلش كنه دیگه 

رابطه پوستی با آلت؟؟؟؟ چرا استار تر یکسال نگرفته پس کنار هم میخوابن و میخورن لمس،،،،، فقط تماس آلت 

نمیتونست بخاطر شرایطی.نمیدونم خطرناکه یان

خب چرا پیگیری نمیکنه ک متوجه بشید چیه و خودتونو اذیت نکنید.من زیر بغلم ی جوش میزنه امونم نیست بفهمم چیه.زگیل تناسلی در مواردی خطرناکه پیگیری کنید حتما

[QUOTE=92331591]از خیلی راه های دیگم انتقال پیدا میکنه تو همین گوگل یه سرچ بزنید[/QUOTE بله،،،، ولی ...

شوهر من چون زیاد سالن میره واسه فوتبال احتمال حوله و لباس دیگران و پوشیدن خیلی زیاده عزیزم

رابطه پوستی با آلت؟؟؟؟ چرا استار تر یکسال نگرفته پس کنار هم میخوابن و میخورن لمس،،،،، فقط تماس آلت&n ...

خوب کاندوم استفاده میکردم دیگ

رابطه پوستی با آلت؟؟؟؟ چرا استار تر یکسال نگرفته پس کنار هم میخوابن و میخورن لمس،،،،، فقط تماس آلت&n ...

حالا شما یه صلوات بفرست عزیزم كوتاه بیا گل راضی و بلبل هم راضی اینا از هم راضی هستن ما چیكار گذشته افراد داریم خدا هممون و هدایت كنه 

روی یک تخت مگ نمیخوایی،،،، از حوله هم استفاد مگ نمیکنی،،،، حتی صابون هم،،،،،،، چرا نگرفتی چون رابطه ...

ن خوب لباسامونو باهم نمیشورم حوله همو اصلا استفاده نمیکنیم .رابطه دهانی نداریم خیلی چیزا دیگه که انجام میدیم