2777
2789
عنوان

فقر فرهنگی + (عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 3348 بازدید | 115 پست
اولا کک فقط تو گوشفند نیست بلکه توی کود حیوانیم هست محض اطلاع یعنی از جایی که کود بوده باشه رد شی که ...

کَکها حشرات بدون بال، خونخوار، بسیار ریز و از راسته لوله‌بالان هستند که کمتر از ۴ میلی‌متر طول دارند. کک‌ها حرکتهای جهشی دارند. ککها بیشتر از پستانداران و گاهی از پرندگان خونخواری می‌کنند. به‌طور کلی از ۳۰۰۰ گونه کک فقط ۱۲ گونه به انسان حمله می‌کنند. مهمترین گونه‌های کک، کک جوندگان، کک انسان، کک گربه (Ctenocephalides felis) و کک سگ (Ctenocephalides canis) هستند. گزش آن‌ها باعث تحریک، ناراحتی شدید و خونریزی می‌شود.کک‌ها جوندگان ناقل مهم طاعون خیارکی و تیفوس هستند.کک‌های گربه که کرمهای نواری (ستودها) را منتقل می‌کند، عموماً در آمریکا دیده شده‌اند و در موارد نادر با خود بیماریهایی را حمل می‌کنند.کک‌های سگ عموماً در اروپا یافت می‌شوند و عمومی‌ترین انگل در سگ‌ها از طریق این موجودات منتقل می‌شود.کک تونگا (کک شنی یا کک انسان) پوست انسان را سوراخ کرده و باعث عفونت می‌شود و همچنین کک تونگا در بدن انسان و حیوان تخمگذاری می‌کند که به این تخم‌ها جیگر (jigger) می‌گویند که اگر از بدن با جراحی کوچک خارج نشوند موجب عفونت خونی و پوستی یا حتی مرگ می‌شوند.

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من کسی رو میشناسم که دندوناش بشدت خرابه اما سرویس طلا داره و النگو و... می‌گفت طلاهامو نگه داشتم تا ...

اره منم دندون خراب دارم. چند تیکه طلام دارم استفاده نمیکنم اما واس پسرم نمیفروشم ادم نمیدونه چی قراره پیش بیاد. اما خوب دندونپزشکی میرم با پس انداز . فوقش لباس نمیخرم 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
من کسی رو میشناسم که دندوناش بشدت خرابه اما سرویس طلا داره و النگو و... می‌گفت طلاهامو نگه داشتم تا ...

گفتم همه؟ ول کنید تو رو خدا

کلا تا ادم میاد حرف بزنه زارت زارت میگید قضاوت نکنید

بسه بابا

همونجوری که به استارتر ایراد میگیرید یه کلمه فقر فرهنگی رو نچسبون به جملاتت و خیال نکن حرفت درسته

شمام اینقدر کلمه قضاوت رو نچسبونید به حرفاتون

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
نه، دندون خراب ندارم، چطور مگه؟ 

چه خوب خوشبحالت 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
اولا کک فقط تو گوشفند نیست بلکه توی کود حیوانیم هست محض اطلاع یعنی از جایی که کود بوده باشه رد شی که ...

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله
گفتم همه؟ ول کنید تو رو خدا کلا تا ادم میاد حرف بزنه زارت زارت میگید قضاوت نکنید بسه بابا همونجور ...

قضاوت یعنی همین 

یعنی درمورد چیزی که نمیدونی حرف بزنی😊

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اره منم دندون خراب دارم. چند تیکه طلام دارم استفاده نمیکنم اما واس پسرم نمیفروشم ادم نمیدونه چی قرار ...

دقیقا همینه عزیزم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
سوال پرسیدم ازت راجع به امضات کنجکاوم متوجه نمیشم دوس داشتم همیشه بپرسم ازت اگه امکانش هس یکم توضیح ...

الان نه ولی بعدا حتماااااا میگم  

قضاوت یعنی همین  یعنی درمورد چیزی که نمیدونی حرف بزنی😊

اتفاقا شما نمیدونی در مورد من و حرف میزنی، من نگفتم همه، گفتم؟ اگه گفته بودم حرف شما درست بود

اتفاقا فقر فرهنگی هم یعنی همونی که استارتر گفت

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐