2777
2789
عنوان

فقر فرهنگی + (عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 3348 بازدید | 115 پست

خانما شمشیرارو غلاف کنید

بابا داریم مثل دو تا ادم حرف میزنیم

اصل مطلب رو بگیرید، اینقدر گارد نگیرید 

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول کن ترررررر زدی    

😂😂😂😂😂وای بخدا اول بارمه این حرفمو زدم چ بساطی شد😂

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑
میدونی مثل چی میمونه، خانمی که کلی طلا داره اما دندوناش خرابه و نداره درستش کنه، که به کرات هم میبین ...

شما چقدر طلا دارین ? و اینکه اصلا یه دونه دندان خرابم ندارین? 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   

نه، دندون خراب ندارم، چطور مگه؟ 

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

اولا کک فقط تو گوشفند نیست بلکه توی کود حیوانیم هست محض اطلاع یعنی از جایی که کود بوده باشه رد شی که اصولا زیر درخت ها و گیاها تو خیابون میریزن هست. اصولا کسایی که زیاد پشه میزنه رو میگه. بماند فرهنگ ی چیزه شعور یه چیز دیگه خود منو کک و پشه زیاد میزنه ولی کک به هیچ عنوان نمیمیره مگر با آب سمپاشی. شما که اطلاع نداری  و با چند سال درس خوندن با فرهنگ شدی نمیشه حرف زد. مبتلا به کک چیه دیگه. مثلا شمارو پشه بزنه میگی مبتلا به پشه! به جای ادعاهای بی مورد بشین چند تا کتاب بخون یا سرچ کن رو ظاهرم قضاوت نکن اصول اولیه فرهنگ و آدم بودن.

ببعی کک میگیره   آدم نشنیده بودم😶

قربون دهنتمنم اینو گفتم همه ریختن سرم 

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑
خانما شمشیرارو غلاف کنید بابا داریم مثل دو تا ادم حرف میزنیم اصل مطلب رو بگیرید، اینقدر گارد نگیری ...

من بحثم سر این بود زیبایی خوبه اما بهداشت شرط اصلی و الویت برای زندگی انسان متمدن امروزیه

قبل اینکه فکر اینجور عمل ها باشیم رفتار های اولیه بهداشتی ر یاد بگیریم

حداقل روزی 1 بار مشواک بزنیم

هر روز یا یک روز در میون دوش بگیریم

وقتی بیرون میریم صورتمون رو بشوریم و با قی چشم بیرون نریم

اگر عرق میکنیم از مام استفاده کنیم 

و غیره

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله
من بحثم سر این بود زیبایی خوبه اما بهداشت شرط اصلی و الویت برای زندگی انسان متمدن امروزیه قبل اینکه ...

متوجه م

کلا یه عده اماده پرشن متاسفانه

من کسی رو میشناسم که دندوناش بشدت خرابه اما سرویس طلا داره و النگو و... می‌گفت طلاهامو نگه داشتم تا سال بعد بفروشم خونه بخریم  اخه اجاره زیاده خرج بچه هم هست حقوق همسرم کمه

فقط ببین چقدر راحت ملتو قضاوت میکنن

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))