2777
2789
عنوان

فقر فرهنگی + (عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 3348 بازدید | 115 پست
ممنون استاتر ، واقعا به نکته مهمی اشاره کردی حیف که یه عده فقط می خوان تو تاپيکا وارد شن و مغلطه کن ...

ممنون کاش هعمه مثل شما فکر کنن...

من چیز خاصی نگفتم و منظور بدی هم نداشتم...یه عده بهم گفتن با کمی درس خوندن فکر کردن با فرهنگ شدی  یه عده هم که شهری روستایی با حجاب بی حجاب راه انداختن  

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله
وا 😐😐😐خداشاهده من نمیخوام بحث بشه ولی ی عالمه چادری دیدم ک دهنشون بو میده موهای بینی و سیبیلشونو ...

اونا که دیگه خودشونو ول کردن کلا برن همنشین بشن با بهشتیان ولی اینایی که آرایش غلیظ میکنن یعنی میخوان به خودشون برسن دیگه ولی به چیزای اصلی اهمیت نمیدن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گفتم همه؟ ول کنید تو رو خدا کلا تا ادم میاد حرف بزنه زارت زارت میگید قضاوت نکنید بسه بابا همونجور ...

فک نمیکنم بشما مربوط باشه ما ب استاتر چی بگیم...شما با فرهنگی خانوم زارت زارت

فک نمیکنم بشما مربوط باشه ما ب استاتر چی بگیم...شما با فرهنگی خانوم زارت زارت

اگه قرار باشه این مدلی حرف بزنیم منم میتونم بگم به شما ربطی نداره من به اون خانم چی گفتم، مگه شما رو ریپلای کردم؟ 

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
اگه قرار باشه این مدلی حرف بزنیم منم میتونم بگم به شما ربطی نداره من به اون خانم چی گفتم، مگه شما رو ...

چرا گلم دقیقا بمن ربط داره چون خودتم میدونی ک منظورت از این که ب استاتر فلان میگین و بهمان دقیقا من بودم ...فقر فرهنگی چیز دیگه ای و این که همه چیو نمیشه از ظاهر تشخیص داد من فقط حرفم این بود نمیدونم شما چرا یهت برخورده واقعا

چرا گلم دقیقا بمن ربط داره چون خودتم میدونی ک منظورت از این که ب استاتر فلان میگین و بهمان دقیقا من ...

اتفاقا اصلا منطورم به شما نبود

شما چرا حرف من بهتون بخورد

یکی گفت چادری دیدم صورتش پر مو

من چادریم اما نگریدم بهش، گفتم اره راست میگی جادری اووجوری هم زیاد دیدم

اما نمیدونم قصیه طلا چرا به یه عده برخورد

مگه من گفتم همه اونایی که طلا دارن؟ 

در کل باید یاد بگیریم با هم حرف بزنیم نه دعوا کنیم

حرف اصلی رو بفهمیم نه اینکه یه گوشه حرف رو بگیریم با طرف دعوا کنیم

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
اتفاقا اصلا منطورم به شما نبود شما چرا حرف من بهتون بخورد یکی گفت چادری دیدم صورتش پر مو من چادری ...

ن گلم بمن برنخورد چون من خودم فقط ی گردنبند و ی جفت گوشواره سبک دارم و ی حلقه عقد ...چرا بهم بربخوره اخه

وا 😐😐😐خداشاهده من نمیخوام بحث بشه ولی ی عالمه چادری دیدم ک دهنشون بو میده موهای بینی و سیبیلشونو ...

وا خب خیلی هاشون خانوم های جونی هستند که ازدواج نکردن و جو خانوادشون این اجازه رو بهشون نمیده که سیبیلاشونو بزنن.دست خودشون نیست که

یه جمنای مغرور و خاص🥰

چه جالب با یک نگاه فهمیدین طرف مقابل چند وقته مسواک نزده

این رو به خاطر زردی دندون میگین؟اگر به خاطر اینه می‌تونه خودش یک مشکل باشه یعنی بعضی دندونا که این مشکل رو دارن با مسواک هم درست نمیشن

اگر بحث بوی دهان باشه که نمی دونم به خاطر این هست تشخیصتون یانه خودش می‌تونه هزار و یک دلیل از جمله مشکلات گوارشی داشته باشه

و اینکه کک و شپش و یا هرچیزی،دست خودش بوده؟خیلی ها الان دچار شپش میشن و هر کدوم اینا طول درمان خودش رو داره،یعنی در نظر شما همه این افراد فرهنگ ندارن؟

چقدر خوب میشد اگر به اسم و به بهانه فرهنگ هر حرفی رو نمی زدیم

الان مثلا به یکی گفتین بی فرهنگ و بقیه هم اومدن نظر دادن اتفاق مهمی افتاد؟

بعد الان اسم این حرکت با فرهنگیه؟یاچی؟

#جان_فدا💚                                                       ته رویای منه کربلا...علت اشکای منه کربلا...خونهٔ آقای منه کربلا...🖤

ببخشید که خیلی ها مجرد هستن و دست به موی صورتشون نمیزنن

حتماً باید اجازه میگرفتن 🤔

#جان_فدا💚                                                       ته رویای منه کربلا...علت اشکای منه کربلا...خونهٔ آقای منه کربلا...🖤