zahragol مدیر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 190 عنوان بدنسازی | مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 27 پست همرو توی یه پست میگم که میدونید کمکم کنید.رفتم دکتر بهم قرص و پودر گینر داده و گفته تو خونه ورزش کن.کسی میدونی دقیقادچکار کنم .و آیا تاثیر داره یا نه 1398/03/12 | 15:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahragol مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 190 اخه تو خونه که دستگاه نیست بعد واسه چاقی گینر چرا داده باید کربوپروتین میداد بیرون نمی تونم برم.مگه گینر چطوریه؟من نمیدونم
god_be عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 2872 گفته ورزش کن.دراز نشست وشنا عزيزم من خودم الان مصرف گينر دارمخودمم مكمل تجويز ميكنمولى اينجور مكملا رو فقط به بچه هاى باشگاه ميدمحالا شما هم همون دراز نشست و شنا رو حتما برو چون گينر شكم و پهلو مياره خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
zahragol مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 190 بدون باشگاه رفتن فایده نداره باشگاه نمی تونم برم.برگشت پذیر نیست
god_be عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 2872 اخه تو خونه که دستگاه نیست بعد واسه چاقی گینر چرا داده باید کربوپروتین میداد گينرم همون كربو پروتيين هست كاملتره خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
zahragol مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 190 عزيزم من خودم الان مصرف گينر دارم خودمم مكمل تجويز ميكنم ولى اينجور مكملا رو فقط به بچه هاى باشگاه ... دراز نشست وشنا خیلی سخته برام.دو تا هم نمی تونم برم.میترسم برگشت پذیر باشه
zhobin عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 3834 باشگاه نمی تونم برم.برگشت پذیر نیست من خودم بدنسازی میرم یکی از دوستامون تقریبا 3 ماه مصرف کرد همونجور لاغر بود که بود من تاثیری ندیدم
god_be عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 2872 دراز نشست وشنا خیلی سخته برام.دو تا هم نمی تونم برم.میترسم برگشت پذیر باشه چى برگشت پذير باشه؟؟ خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
zahragol مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 190 [QUOTE=92279623]من خودم بدنسازی میرم یکی از دوستامون تقریبا 3 ماه مصرف کرد همونجور لاغر بود که بود من تاثیری ندیدم[/QUOTEوای نه سه ماه
zahragol مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 190 چى برگشت پذير باشه؟؟ چاق شدن دیگه.بعد یه مدت دوباره لاغر بشم
ارغوان۲ عضویت: 1397/11/15 تعداد پست: 6987 بیرون نمی تونم برم.مگه گینر چطوریه؟من نمیدونم گینر خیلی چاق نمیکنه من شوهرم بدنساز کربو پروتین چاق میکنه هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
god_be عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 2872 چاق شدن دیگه.بعد یه مدت دوباره لاغر بشم ١٠٠٪منم كه حرفه اى هستم ١ماه عيد افسرده شدم ول كردم باشگاه و مكمل رو برگشتم لاغر شدم بازچاقى همينه خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
zhobin عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 3834 [QUOTE=92279623]من خودم بدنسازی میرم یکی از دوستامون تقریبا 3 ماه مصرف کرد همونجور لاغر بود که بود م ... اره بعدش دیگه بیخیال شد نیومد
zahragol مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 190 ١٠٠٪ منم كه حرفه اى هستم ١ماه عيد افسرده شدم ول كردم باشگاه و مكمل رو برگشتم لاغر شدم باز چاقى هم ... پس باید چکار کرد اینطوری که خیلی بده