2777
2789
عنوان

بدنسازی

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 27 پست
گفته ورزش کن.دراز نشست وشنا 

عزيزم من خودم الان مصرف گينر دارم

خودمم مكمل تجويز ميكنم

ولى اينجور مكملا رو فقط به بچه هاى باشگاه ميدم

حالا شما هم همون دراز نشست و شنا رو حتما برو چون گينر شكم و پهلو مياره

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه تو خونه که دستگاه نیست بعد واسه چاقی گینر چرا داده باید کربوپروتین میداد

گينرم همون كربو پروتيين هست كاملتره 

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
عزيزم من خودم الان مصرف گينر دارم خودمم مكمل تجويز ميكنم ولى اينجور مكملا رو فقط به بچه هاى باشگاه ...

دراز نشست وشنا خیلی سخته برام.دو تا هم نمی تونم برم.میترسم برگشت پذیر باشه

دراز نشست وشنا خیلی سخته برام.دو تا هم نمی تونم برم.میترسم برگشت پذیر باشه

چى برگشت پذير باشه؟؟

بیرون نمی تونم برم.مگه گینر چطوریه؟من نمیدونم

گینر خیلی چاق نمیکنه من شوهرم بدنساز کربو پروتین چاق میکنه

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
چاق شدن دیگه.بعد یه مدت دوباره لاغر بشم

١٠٠٪؜

منم كه حرفه اى هستم ١ماه عيد افسرده شدم ول كردم باشگاه و مكمل رو برگشتم لاغر شدم باز

چاقى همينه

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز