بنظرتون چرا بعضیا فرهنگشون اینه که دختر نباید مورنگ کنه وامثال اینکارا بنظرتون فرهنگ پایین نیس این افکار ؟ این فکر مال یه منطقه خاصیه نمیگم کجاس رفتیم اونجا تعجب کردیم اصلا بخاطر اینکه دخترشوهر پیدا کنه حاضرن دختررو زندانی کنن چون میترسن براش خواستگارگیرنیاد مگه الان ۲۰۱۹نیست ؟چرا این ادما تو صدسال پیش گیرکردن ؟چرا فکرمیکنن زن بدون شوهر هیچه حتی یکیشون بهم گفت دنیارم ادم داشته باشه بدون شوهر هیچه 😂
طرز تفکرشونه دیگه از قدیم اینجوری ولی با جایگزین شدن نسلا این طرز فکرا از بین میره ما هم مجبوریم به خاطر حرف مردم رعایت کنیم قربانی شیم تا نسل بعدیمون آزادتر باشه
عزیزم😐 خودت نبین برات عجیبه. توی شهرای کوچیک شراااایط هنوز با دهه 70 و 80 تغییری نکرده.&nbs ...
عزیز من شیراز زندگی میکنم و هنوز خیلیا حتی خود من عقیده داریم دختر نباید مو رنگ کنه. نه بخاطر اینکه شوهر گیرش بیاد یا نیاد. بخاطر اینکه ادم تا جوونه چهره طبیعیه خودش خیلی خیلی زیباست. والا انقدر که ایرانیا اهل ارایش و رنگ مو و ... هستن هیچ خارجی اینجوری نیست. همه دنبال چهره طبیعی هستن و چهره طبیعی را زیباتر میدونن. ایرانیا فقط فکر میکنن اگر مو رنگ کنن یا ارایش کنن یا ازادی زیادی داشته باشن یعنی روشنفکرن و هرکس اینکارو نکرد عقب افتاده هست
من نمیگم پلنگ باشه دختر آخه رنگ مو چیه که باعث شه ادم انگشت نما بشه ؟ !
من نوجوون بودم مو رنگ میکردم، عروس خاله و زن داداشم حرص میخوردن!!!!
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel