2777
2789
عنوان

یک سوال فنی !

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 36 پست
با حرفتون کاملا موافقم. البته فکر نکنی من از این چادریای مومن هستم. من تیپ، موهامم بیرون میریزم ولی ...

منم چادری ام

متاسفانه سخت در اشتباهن 

ماهم تو فامیلامون هستن اینطور ادما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با حرفتون کاملا موافقم. البته فکر نکنی من از این چادریای مومن هستم. من تیپ، موهامم بیرون میریزم ولی ...

چه جالب

فکر نمیکنی تفکر خودتون به همون اندازه تفکر خواهر شوهرت غلط و پوچه؟ 

خواهرشوهرا تون به شما تیکه میپرونن بهتون برچسب میزنن عقب افتاده چون شما آرایش نمیکنی

شمام تیکه میپرونی میگی روشنفکر به کسایی که مانتو جلوباز و این حرفا میپوشن😐

عجب عجب عجب😐

هر دو تفکر به یک اندازه منسوخه

نه شما حق قضاوت و نقد کسایی داری که آرایش میکنن و مانتو جلو باز میپوشن

نه امثال خواهرشوهرا تون حق قضاوت و نقد امثال شما که آرایش نمیکنین یا چادری هستین دارن😐🤦🏼‍♀️

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 
چه جالب فکر نمیکنی تفکر خودتون به همون اندازه تفکر خواهر شوهرت غلط و پوچه؟  خواهرشوهرا تون به ...

من چادر نیستم گلم. تیپ هم میزنم، مانتو جلو باز هم میپوشم. حتی مانتو استین کوتاه هم میپوشم. ولی انقدر بلدم که بدونم وقتی دارم میرم خرید نیاز نیست 20 کیلو ارایش بمالم رو صورتم و زیر مانتو جلو بازم یه بلوز کوتا به همراه شلوار جین تنگ بپوشم و برم بیرون. نمیگم اینکار اشتباه هست ولی تو ایران هنوز جا افتاده نیست. من تو خارج با یه تیشرت و شلوار جین میرم بیرون حتی شلوارمم 90 سانتیه ولی کسی نه نگاهم میکنه و نه مزاحمم میشه، اما تو ایران وقتی با این تیپ برم بیرون مطمئنا توجه خیلیارو جلب میکنم و خیلیا بهم نگاه میکنن و حتی خیلی مزاحمتا برام پیش میاد ، پس چه بهتر که وقتی میخوام برم خرید با وقتی که میخوام برم عروسی فرق کنم. هر چیزی جایی داره گلم. اینروزا ادما میان تیپ عروسی میزنن و هزار جور قر و فر میسازن برا اینکه میخوان برن بقالی سر کوچه یه ماست بخرن و برگردن. به نظرت این درسته؟ بعد وقتی یکی مثل منو که عروسی رفتنم با خرید رفتنم فرق داره میبینن بهم میگن امل و نکته جالبتر اینه که خودشونو روشنفکر میدونن. این حرف من نیست که میگم اونا روشنفکرن، این حرف خودشونه گلم. وگرنه من کسی رو قضاوت نمیکنم. حالا شما بگو روشنفکری یعنی تیپ زدن و ارایش کردن و قر و فر ساختن؟

من چادر نیستم گلم. تیپ هم میزنم، مانتو جلو باز هم میپوشم. حتی مانتو استین کوتاه هم میپوشم. ولی انقدر ...

روشن فکر

اسمش روشه

فکر!

روشن رفتار و این حرفا که نیست

هروقت یاد گرفتیم به هم کاری نداشته باشیم قضاوت نکنیم اون موقع که میشه گفت روشن فکریم

روشن فکر اسمش روشه فکر! روشن رفتار و این حرفا که نیست هروقت یاد گرفتیم به هم کاری نداشته باشیم ق ...

اسمشون روشن فکره ولی فکرشون روشن نیست

هرچیزی عرفی داره همین

حالا نه ارایشی ... نه چادری 

هرکسی عقیده خاص خودشون داره 

ولی لخت گشتن و هرزه گشتن و جلب توجه مردا عقلانی نیست من واقعا دلیل اینهمه اصرار برای بی حجابی رو نمیفهمم

اسمشون روشن فکره ولی فکرشون روشن نیست هرچیزی عرفی داره همین حالا نه ارایشی ... نه چادری  هرک ...

عزیزم اسم شهرتو بگو ماهم بیایم

تایلندی واسه خودش

لخت گشتن؟ لاس وگاس زندگی میکنی!؟