2777
2789
عنوان

یک سوال فنی !

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 36 پست
منظور من رنگ مو نیست مسلما من خودمم موهامو نمیخوام رنگ کنم با اینکه این حرفو زدم منظورم شرایط سخت ...

دیگه الان به اون صورت سختگیری وجود نداره. ولی باید قبول کرد یه سری چیزا تو ایران عرفه و انجام دادنشون بده. نه اینکه بد باشه ولی باعث میشه طرف با انجام دادنش خیلی تو چشم بیاد. برا همینم خانواده ها برا اینکه بچه هاشون تو چشم نیان و بقیه درموردشون قضاوت بد نکنن یه سری چیزارو براشون محدود کردن. خودمونیم دیگه وقتی یکی رو میبینیم که داره خارج از عرف عمل میکنه چقدر پشت سرش حرف میزنیم ما هم حرف نزنیم شنیدیم که بقیه حرف میزنن و میگن وای دیدی چجوری لباس پوشیده بود یا چجوری رفت و امد داشت یا .... نگو از این حرفا نمیزنی یا نشنیدی که اصلا باورم نمیشه. این حرفا جزو خون ایرانیا هست و کلا جدا ناپذیره😆😆😆😆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا اینطور فکر میکنید ؟!نظرتون قابل احترامه 😘😘

اره دیگه عزیزم.نمیگم من مشکلی دارم باهاش یا مخالفم.ولی مسلما باعث میشه کلی حرف و حدیث پشتش باشه.من دخترم ازاده هرکاری دوست داره انجام بده و من پشتش خواهم بود ولی این واقعیت که بعضی کارها رو عرف ما نمیپسنده و باعث حرف مردم میشه رو حتی حمایت من از دخترم هم نمیتونه عوض کنه

دیگه الان به اون صورت سختگیری وجود نداره. ولی باید قبول کرد یه سری چیزا تو ایران عرفه و انجام دادنشو ...

عزیزم من قبول ندارم ولی

خودمم فکر میکردم اوضاع خیلی بهتر شده

اما واقعا اینجوری نیست

شرایط توی شهرای کوچیک یا خانواده های متعصب و مذهبی خیلیییی واسه دخترا بده خیلیییی

دوست من با اینکه توی شهر کوچیک نیستیم ولی چون خانواده متعصب داشت خیلییی اذیت میشد جلوی برادراش حتی باید روسری سر می‌کرد مجبور بود چادر بپوشه یا حق بیرون رفتن حتی الان که 20 سالشه رو نداره. 

کلا این فرهنگ باید اصلاح بشه اصلا خوب نیست

اما واسه حرف مردمم نباید زندگی کرد 

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 
عزیزم من قبول ندارم ولی خودمم فکر میکردم اوضاع خیلی بهتر شده اما واقعا اینجوری نیست شرایط توی شهر ...

نه بابا الان دیگه مذهبی هام راه افتادن

دیگه دخترا سیبیلو نیستن همه تمیز و شیک پوشن والا ما فامیلامون تو دهات از ما شهری ها هم بهتر میگردن

دیگه الان به اون صورت سختگیری وجود نداره. ولی باید قبول کرد یه سری چیزا تو ایران عرفه و انجام دادنشو ...

اینها واسه اینه که جوونا حدودشون رو بلد نیستن فقط میخوان ازاد باشن 

نمیدونم تو خانواده دوستان و .. رفتار و منششون باید چجوری باشه

هرچیزی جایی داره ولی این رنگ و ... بنظرم نشونه عقده طرف باشه 

یعنی یه رنگ مو اینقدر مهمه  آیا؟

متاسفانه دخترای الان همون 14-15 ساله ها همش تو گوشی ان ارایش دو من رو صورت 

رژ قرمز و دوست پسر و .... اینها زود به بلوغ زسیدن هیچ و عوارض نیاز جنسی و ... ضربه به پوستشون هم به کنار متاسفانه هرزه پریدن و فلان ارایش جیغ شده ملاک با کلاسی 

نه بابا الان دیگه مذهبی هام راه افتادن دیگه دخترا سیبیلو نیستن همه تمیز و شیک پوشن والا ما فامیلامو ...

اره روستاییا یه لباسای شیکی میپوشن که من اصلا تابحال ندیدم خیلی خوشتیپ هستن 😍

خدایا داده ونداده ات راشکر
نه بابا الان دیگه مذهبی هام راه افتادن دیگه دخترا سیبیلو نیستن همه تمیز و شیک پوشن والا ما فامیلامو ...

اره

منکه نگفتم همشون

اما زیادن این آدما... خیلی زیاد

منم تا سرچ نکرده بودم باورم نمیشد هنوزم این قدر تعصب باشه

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 
اینها واسه اینه که جوونا حدودشون رو بلد نیستن فقط میخوان ازاد باشن  نمیدونم تو خانواده دوستان ...

با حرفتون کاملا موافقم. البته فکر نکنی من از این چادریای مومن هستم. من تیپ، موهامم بیرون میریزم ولی اهل ارایش نیستم چون کلا عقیده دارم ارایش مال کسیه که یه مشکلی تو صورتش داره و میخواد با ارایش اون مشکل رو بپوشونه. بعدم خیابون جای مناسبی برا اریش کردن نیست. به قول شما هرچیزی یه جایی داره. 

الان هرکس قرتی باشه و ارایش کنه و مانتو جلو باز با بلوز کوتا زیر بپوشه یعنی روشن فکره و هر کس این کارو نکنه عقب افتاده و امل. خواهرشوهرای منم بارها بخاطر ارایش نکردنم بهم تیکه پروندن و فکر میکنن من عقب افتاده هستم