2777
2789
عنوان

میشه اول بارداری رفت مسافرت؟

375 بازدید | 19 پست

سلام

من حدس میزنم شاید باردار باشم عصر میخوام برم آزمایش بدم(استیکرو همینجوری از ذوق زدم😄)

کمرم خیلی درد میکنه و اذیتم

حالا ی مسافرت در پیش داریم که حدود ۷ساعت راهه اونجاهم طبیعته و پیاده روی و اینا داره

حالا نمیدونم با این شرایطم میشه برم یا نرم بهتره؟ 

🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقدحساس نباشین اگ وضعتون خوب بود برین بگردین خودتون حبس نکین‌توخونه.من تا ۹ماهم همه جارفتم.خود ۹ما ...

نمیدونم میگم نکنه برم اذیت بشم

خیلی کمردرد دارم آخه

میترسم لکه بینی بگیرم تو شهر غریب

🌷
ن عزیزم معمولا میگن سه ماهه اول و اخر ریسکه مسافرت..حالا ایشالا اگه باردار بودی از دکتر بپرس

راستی آدم بمحض اینکه فهمید بارداره باید بره دکتر یا باید بذاری هفته هفت یا هشت بری که سونوی قلب بنویسه؟

🌷
راستی آدم بمحض اینکه فهمید بارداره باید بره دکتر یا باید بذاری هفته هفت یا هشت بری که سونوی قلب بنوی ...

ن عزیزم احتیاجی نیس هفته هفت ب بعد باید بری ک سونوی تشکیل قلب برات بنویسه ولی اگه علائم بارداری داشتی برو مرکز بهداشتتون زیر نظر ماما باش

من اولین حالگیمو سقط کردم تقریبا ۱۰اسفند ۹۴ک دکتر گفت بعد ۳ماه اقدام کن.مرداد ماه۹۵ رفتیم مسافرت شمال اینقد تو اب بودم‌ موج‌دریا میزد کمرم.خودمم‌نمیدونستم حاملمم‌.نمیخواستم‌داستان تعریفت کنم‌ ویار دارشتم رفتم خونه مامانم ی راه ۱۲ ساعته رو  .هدفم این بود ک خدا بخاد هیچ مشکلی پیش نمیاد..

من اولین حالگیمو سقط کردم تقریبا ۱۰اسفند ۹۴ک دکتر گفت بعد ۳ماه اقدام کن.مرداد ماه۹۵ رفتیم مسافرت شما ...

آخه اگه من نرم سفر بقیه هم کنسل میشه دلم نمیاد

از طرف دیگه کمردرد دارم😕نمیخوامم فعلا به کسی خبر بدم که باردارم بعد تو مسافرت ازم انتظار راه پیمایی و فعالیت دارن

🌷