2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 3124 بازدید | 338 پست
استارتر جان مبارک بشه ایشالا که صحیح و سالم به دنیا بیاد نینیت لطفا برای منم دعا کن 4 ساله دلم نی نی ...

عزیزدلم ممنونم از محبتت...انشالله زود به مراد دلت برسی فدات شم..از ته دلم دعا میکنم که مادر شدن قسمت همه منتظرا بشه

فکر نکن تو لایق مادر شدن نیستی عزیزم...شاید مصلحت نبوده تا حالا انشالله به زودی با خبرای خوب بیای سایت😍😍

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله بارداری راحتی و پیش رو داشته باشی عزیزم😍

مرسییی عزیزم😘😘انشالله

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
بچه ها امروز چهار. روز بعد موعدمه بی بی زدم هاله انداخت رفته رفته رنگ گرفت شما هم میبینید؟لطفا جواب ...

سلام عزیزم آره منم یه هاله خیلی کم رنگ میبینم😍

بچه ها امروز چهار. روز بعد موعدمه بی بی زدم هاله انداخت رفته رفته رنگ گرفت شما هم میبینید؟لطفا جواب ...

به احتمال خیلی زیاد بارداری گلم😍شنبه حتما برو آزمایش

سانی جون خوبی؟؟من امروز رفتم ازمایش دادم دعاکن برام🙏😔

سلام عزیزدلم...انشالله که با خبر خوش بیای فدات شم

چشم.. همش تو فکرت بودم بخدا😘

سلام عزیزدلم...انشالله که با خبر خوش بیای فدات شم چشم.. همش تو فکرت بودم بخدا😘

قربونت برم..ان شاءالله..بس ترسیدم بی بی چک نزدم رفتم ازمایش دادم فقط ساعت۷میرم میگیرم جوابش..خانومه که خانومه که خون گرفت گفتش بتابایدبالای ۱۵باشه که مثبت باشه زیر۱۵منفیه..توچن بودش بتات؟

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
قربونت برم..ان شاءالله..بس ترسیدم بی بی چک نزدم رفتم ازمایش دادم فقط ساعت۷میرم میگیرم جوابش..خانومه ...

الهی عزیزم...انشالله که نی نی داری..جوابو گرفتی منو بی خبر نذار همش تو فکرتم..آره مال من 1148 بود..الان تو هفته ششم هستم

الهی عزیزم...انشالله که نی نی داری..جوابو گرفتی منو بی خبر نذار همش تو فکرتم..آره مال من 1148 بود..ا ...

چشم عزیزم حتما..شوهرم میخوادبره بگیره میترسم من😭

کلی ایده داشتم براسورپرایزش ولی هرچی فکرمیکنم جرأتشونداشتم جواب ازمایشوبگیرم😔😭😭😭خدانگهش داره واست گلم

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
چشم عزیزم حتما..شوهرم میخوادبره بگیره میترسم من😭 کلی ایده داشتم براسورپرایزش ولی هرچی فکرمیکنم جرأ ...

چشمت بی بلا عزیزم..عیب نداره بعدا برا جنسیتش سورپرایزش کن😉انشالله که با خبرهای خوش بیاد گلم..ممنون عزیزدلم😘

راستی چند روز از موعدت گذشته؟سابقه داشته انقدر پریودت عقب بیوفته؟

چشمت بی بلا عزیزم..عیب نداره بعدا برا جنسیتش سورپرایزش کن😉انشالله که با خبرهای خوش بیاد گلم..ممنون ...

یک هفته س پریودم عقب افتاده..نه اصلاسابقه نداشته اینطوری بشم..فک کنم من ۷اردیبهشت یه هفته به ماه رمضون پریودشدم هنوزم که هنوزه پریودنشدم..میگم شایدکیستم خیلی بزرگ شده پریودنمیشم😔

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
یک هفته س پریودم عقب افتاده..نه اصلاسابقه نداشته اینطوری بشم..فک کنم من ۷اردیبهشت یه هفته به ماه رمض ...

پس احتمال نی نی داشتنت خیلی بالاس عزیزم استرس نداشته باش😍

ببین من آخرین پریودم ۱۲ اردیبهشت بود تو اگه سیکلت ۲۸ روزه باشه ۴م فکر کنم باید پریود میشدی الان ۱۳ روز از موعدت گذشته..آخه اگه بخاطر کیست بود که الان باید خیلی درد احساس میکردی و اذیت میشدی

صبحها حالت تهوع نداری؟احساس ضعف و سرگیجه؟

پس احتمال نی نی داشتنت خیلی بالاس عزیزم استرس نداشته باش😍 ببین من آخرین پریودم ۱۲ اردیبهشت بود تو ...

احساس گرسنگی زیاد..حالت گر گرفتگی..یا درد زیر شکم و درد کمر مثل درد پریود

حتی اگه هیچ کدوم ازینا رو هم نداشته باشی بازم دلیل نمیشه چون خیلیا اوایل بارداری علائم خاصی ندارن